Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin farklı kazandı – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin farklı kazandı – Kocatepe Gazetesi
Bolvadin farklı kazandı

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Bolvadin Belediyespor ligin 7. haftasında evinde Çobanlar Belediyespor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan Bolvadin Belediyespor Salih Karadeniz ile 6 .ve 54. dakikada, 13. dakikada Osman Öz ve 72. dakikada Ahmet Can Gülgün ile gollerini kaydetti. Çobanlar Belediyespor ise 85. dakikada Mehmet Değirmenci ile Bolvadin Belediyespor’a cevap verdi.
Bolvadin Belediyespor bu galibiyet ile puanını 19’a çıkarttı. Haftayı 3 puanla tamamlayan Salar Belediyespor da 19 puana ulaşırken Emirdağ Susuz Belediyespor ile berabere kaldığı haftayı 1 puanla kapatarak puanını 17’ye yükseltti.

 

Salar 3 gol attı 2-1 kazandı

 

Ligin 7. haftasında evinde Kayıhan Belediyespor’a konuk olan Salar Belediyespor 1-2 maçı kazandı. Maçta atılan 3 golü de Salar Belediyespor kaydederken Hüseyin golü kendi kalesine attı ve gol Kayıhan’ın hanesine yazıldı

 

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Salar Belediyespor ligin 7. haftasında Kayıhan Belediyespor’a konuk oldu. Maçın ilk yarısında iki gol bulan Salar Belediye ikinci yarıda da bir gol atan Salar Belediyespor golü kendi kalesine atına maç 1-2 Salar Belediyespor üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın gollerini 20. dakikada Beyazıt Okuyan, 44. dakikada Halil, 82. dakikada Hüseyin kaydetti.
Salar Belediyespor haftayı galibiyet ile tamamlayarak puanını 19’a çıkarırken Kayıhan ise 9 puanda kaldı.

 

Demir İsce’yi rahat geçti

 

Evinde İscehisarspor’u konuk eden Demirspor rakibini 4-2 mağlup etti. Maçta 2 kırmızı kart çıkarken hem Demir’den hem de İsce’den birer oyuncu atıldı

 

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Demirspor evinde İscehisarspor’u konuk etti. Maça 6 puan ile başlayan Demirspor 4-2 kazandığı maçın ardından puanını 9’a çıkarırken maçtan puan alamayan İscehisarspor ise 6 puanda kaldı. Demirspor’un gollerini 17. dakikada Mehmet Öz, 41. dakikada Emre Yel, 70. dakikada Salih Berkay ve 90+1. dakikada Aykut kaydetti. Demirspor’dan Furkan Okçu, 75. dakikada ikinci sarı kartla oyundan ihraç edildi.
İscehisarspor’un gollerini 1. dakikada Tolga ve 60. dakikada İbrahim kaydetti. Sayrıca 35. dakikada Barış Özsarı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.