Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin Halkı Halil İbrahim Sofrasında Buluştu

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı’nın çağrısı üzerine bir araya gelen hayırsever vatandaşların desteği ile çarşı meydanında iftar verildi. Bolvadin Belediye bütçesine tek kuruş dokunulmadan gerçekleştirildiği bildiren  iftar programında Bolvadin halkı, ‘Halil İbrahim Sofrasında’ buluştu.

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş

İFTARA BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Bolvadin İlçesinde gerçekleştirilen iftara binlerce kişinin katıldığı öğrenildi. Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı’nın ev sahipliğinde çarşı meydanında düzenlenen iftar programına; MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yönetimi, MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak ve yönetimi, sipasipartilerin başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileride katıldılar.

BOLVADİNLİLER, “HALİL İBRAHİM SOFRASINDA” BULUŞTU

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı’nın öncülüğünde ve hayırsever vatandaşların destekleriyle düzenlenen özel iftar programına çok sayıda Bolvadinli katıldı. Halil İbrahim Sofrası’nda bir araya gelen Bolvadin halkı, Ramazan’ın manevi atmosferini birlikte yaşamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadı. İftar programının düzenlenmesinde emeği geçen hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, iftar programına katılan herkese teşekkür ederek, ilçenin birlik ve beraberlik içinde daha da güçleneceğini söyledi.

Bolvadin Halkı Halil İbrahim Sofrasında Buluştu

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti