Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin ilk yarıyı tek galibiyetle kapattı

Bolvadin Belediyespor deplasmanda konuk

Bolvadin Belediyespor deplasmanda konuk olduğu Eşin Grup Sökespor’a 1-0 mağlup olarak ilk yarıyı 3 puanla kapattı

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 8. Grupta mücadele eden Bolvadin Belediyespor, ligin 3. haftasında Sökespor’a konuk oldu. Bolvadin Belediyespor çekişmeli geçen maçta Sökespor’a 85. dakikada penaltıdan kalesinde gördüğü golle 1-0 mağlup oldu.
Ligde ilk 2 haftasını 1’er galibiyetle tamamlayan 2 ekibi karşı karşıya getiren maç oldukça heyecan dolu geçti. Grubun üçüncü haftası maçında Söke ilçe Stadyumu’nda oynanan maçta iki ekip de galibiyet için rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Pozisyon zenginliği fazla olan maçın ilk yarısında iki ekip de gole ulaşamadı. Maçın ikinci yarısında da karşılıklı ataklarla skor avantajını ele geçirme mücadelesi 85. dakikada Söke’nin kazandığı penaltı ile değişti. 85. dakikada Sökespor’un kazandığı penaltıyı Rıza Bulut gole çevirdi. Bu gol maçın da skorunu belirledi.
3 puanın sahibi olan Sökespor, İscehisarspor galibiyetinin ardından Bolvadin Belediyespor’u da mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini aldı. Bolvadin ikinci mağlubiyetini alarak 3 puanla ilk yarıyı tamamladı. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti