Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin Kırkgöz Kampüsünde Ücretsiz Film Gösterimi Başladı

Millî Sinema Günleri çerçevesinde, AKÜ Bolvadin Kırkgöz Kampüsü Naime- Abdullah Göker Salonunda ücretsiz film gösterimlerine başlandı.

Millî Sinema Günleri çerçevesinde,

Millî Sinema Günleri kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Kırkgöz Kampüsünde film gösterimleri başladı.

Bolvadin Kırkgöz Kampüsünde Ücretsiz Film Gösterimi Başladı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16-18 Kasım 2023 tarihlerinde 3 gün sürecek Milli Sinema Günleri kapsamında düzenlenen film gösterimine; Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Fişne ve Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Ciğerci’nin yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal ve ilçe birim amirleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve yerel halk katıldı. Programın açış konuşma yapan Prof. Dr. Mustafa Fişne, konuşmasına Necip Fazıl Kısakürek’ten “Her şey akar, su, tarih, yıldız, insan ve fikir; oluklar çift; birinden nur akar; birinden kir.” alıntısını yaparak başladı. Fişne, sinema alanında ikili bir yapılanma olduğunu, bir yanda kültür emperyalizminin maşası olan sanatçılar ve yönetmenler varken diğer yanda da milli ve manevi değerleri gençlere aktarmak isteyen duyarlı sanatçıların bulunduğunu belirtti. Fişne, programın faydalı olmasını temenni ederek programa tüm öğrencileri, akademik ve idari personeli ve ilçe halkını davet etti. Açış konuşmasının ardından Milli Sinema Günlerinin açılışı ‘Tay’ filmi ile başladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti