Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin Manisa’yı Ağırlayacak

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Belediye Bolvadin Termalspor, ligin 21. haftasında evinde Manisa 1965 SK’yı konuk edecek. Emirdağ iemirdağ,se haftayı bay geçiyor

Afyonkarahisar'ı Bölgesel Amatör Lig'de

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor, ligin 21. haftasında evinde Manisa 1965 SK’yı konuk edecek. Maçın hazırlıklarını hafta oyunca yapan Bolvadin’de hedef galibiyet. Ligin 3. sırasından bay geçtiği hafta ile 5. sıraya gerileyen Bolvadin, yaşadığı dezavantajı galibiyetle kurtarmak istiyor. Bu maçtan Bolvadin galibiyetle ayrılırsa puanı 33’den 36’ya çıkartacak. Bolvadin’in rakibi Manisa ise 31 puana sahip ve 6. sırada yer alıyor. Bolvadin’in en yakın rakibi olan Manisa, 19 maçtan 10 galibiyet 3 beraberlik aldı. 5 mağlubiyeti bulunan Manisa, rakip filelere 30 gol atarken 18 gole de engel olmadı. 12 gol averajı bulunan Manisa, Bolvadin’e galibiyet için geliyor.

Bolvadin’in Manisa’yı konuk edeceği maça Orta Hakem olarak Kadir Akpınar atandı. Akpınar’a Hasan Erdoğan ve Hüseyin Balkaya yardımcılık yapacak.