Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin Termalspor’da Nevzat Türkoğlu dönemi

Afyonkarahisar’ı TFF Bölgesel Amatör

Afyonkarahisar’ı TFF Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edecek takımlardan olan Belediye Bolvadin Termalspor Teknik Direktörlük görevi için Nevzat Türkoğlu ile anlaştı

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör ligin iddialı takımlarından Belediye Bolvadin Termalspor’da teknik direktör değişikliği yaşandı. Bolvadin ekibi, Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu ile anlaşma sağladı. Türkoğlu’nun Yardımcılıklarını kulüpte iki sezondur görev yapan antrenör İsmail Aksu ile kaleci antrenörü Selçuk Mallı yapacak.
NEVZAT TÜRKOĞLU KİMDİR?
15 Ağustos 1969 doğumlu olan deneyimli teknik adam, Türkiye’de 2. ve 3. ligde yer alan Kartalspor, Maltepespor ve Bafra Belediyespor’da yardımcı antrenörlük, Yüksekova Belediyespor, Siirtspor, Bayburt Özel İdarespor ve Alemdağspor ile yurtdışında Fildişi Sahili’nde 1. Ligde bulunan Stade Abidjan takımında teknik direktörlük yaptı.
Bolvadin Termalspor’un Teknik Direktörlüğü’ne getirilen Türkoğlu, 19 Eylül’de takımının Termal Tesislerindeki ikinci etap kamp çalışmalarına katılarak görevine başladı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi