Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin’de işçiler kadroya geçti – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin Belediyesi işçileri için
Bolvadin’de işçiler kadroya geçti

Bolvadin Belediyesi işçileri için hazırlanan sözleşme töreninde konuşan Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, “Hiç bir işçimizin mağduriyet yaşamasına bizim gönlümüz razı olmaz. Bu anlamda 2014 başında maaşını dahi alamayan temizlik işçisi kardeşlerimiz vardı. Bugün düzenli ödenen maaşları hem de yüzde 55-60 zamlı olarak verilmektedir. Ben, isçilerimizin şahsi ve nefsi mülahazalarla sorun yaşamasının önüne geçilmesi gerektiğine inanıyorum. Sendikayı belediyeye sokan bir atanın evladıyım. Alın terinin  kutsallığı anlayışından geliyor ve bunun gereğini yapmak zorunda olduğumuzu biliyorum. Bu nedenle fedakarlıkla alın teri döken kardeşlerimize destek veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Sözleşme töreninde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ömer Dayı, “Kurumlar içerisinde en çok emek sarf eden, hizmet veren ama kıymeti pek bilinmeyen Belediye personeline destek olan, sahip çıkan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hükümetimiz döneminde Bolvadin çok büyük hizmetler almıştır. Bu hizmetlerin tutarı 1 milyar liradır. Halen devam eden yatırımlar ise 600 milyon civarındadır” diye konuştu.
Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, “Sayın Başkanımızın babası Mehmet bey, ilk kez Bolvadin Belediyesi işçileri için Hak-İş sendikamızı davet etmiştir. Şimdi de Fatih beyle sözleşme imzalıyoruz. Bolvadin’in bizim için ayrıdır” diye konuştu.
Sendika Sözleşme Törenin de katılımcılara hitaben bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ise şunları söyledi: “Belediye Başkanımız gerçekten çok önemli hizmetlere imza atarak, AK belediyecilik anlayışı ile Bolvadin’de değişim sürecini başlattı. Biz el birliği ile hizmet vermenin ve bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah yine Bolvadin’e, Afyonkarahisar’a ve ülkemize daha çok hizmetler vereceğiz. Sözleşme hayırlı olsun.”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ı tebrik ederek, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.
Özkal konuşmasında yeni gelişmeler ile ilgi bilgi vererek, yeni projelerin gündemde olduğunu söyledi.
Milletvekili Özkal, “Bolvadin’imizi belediyemiz hizmetleriyle çehresi değişiyor. AK Parti ailesi olarak bu gelişmeleri mutlulukla izliyoruz. İnşallah Sit alanı problemimiz de çözülecek. Kentsel Dönüşüm Projesi için el birliği içinde elimizden geleni yapacağız. Eber kamışından ve atıklardan elektrik üretimi konusunda çok önemli bir çalışmayı tamamlamak üzereyiz” diye konuştu.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ise, “Bolvadin hükümetimiz tarafından çıkarılan yasayı en hızlı şekilde uygulayarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Kadim ilçemiz bizlere verdiği destekle her hizmeti hak etmiştir. Bizler de elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Bolvadin’e yaptığımız yatırımları artırarak devam ettireceğimizden emin olabilirsiniz” dedi.