Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin’de Kariyer Günleri düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

Çalışma ve İş Kurumu
Bolvadin’de Kariyer Günleri düzenlendi

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Kariyer Günleri’ne AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Bolvadin Kaymakamı İbrahim Özkan, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Nurten Saygın, SGK İl Müdürü Samet Fidan, Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya, Bolvadin MYO Müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayahan, işverenler, işveren temsilcileri ve öğrencilerin de katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Etkinlik kapsamında Bolvadin Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr Cantürk Kayahan kariyer planlaması, girişimcilik ve Doç. Dr. Nurten Saygın da kariyer planlaması ile ilgili slaytlar eşliğinde kariyer planlamasının aşamaları, duygusal zekanın kariyerdeki önemiyle alakalı ayrıntılı sunumlar yaptılar.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal programda yaptığı konuşmada eski bir eğitimci olarak kendi meslek yaşamından da örnekler vererek bir mesleğe girmek için ilk önce kişiliğin oluşumunun önemli olduğunu ve bununda aile, eğitim ve çevre ile başladığını ifade etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti