Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bora Balcıoğlu Kimdir, Kaç Yaşında Ve Nereli?

Yerel seçimlerde İstanbul Silivri belediyesi için CHP’den aday olan Bora Balyacıoğlu’nun hayatını kariyerini ve kim olduğunu sizler için araştırdık. Peki, Bora Balcıoğlu Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli? Detayları haberimizde…

Yerel seçimlerde İstanbul Silivri

Yerel seçimlerde İstanbul için adaylarını açıklayan CHP’nin adayı Bora Balcıoğlu kimdir? Bora Balcıoğlu’nun siyasi kariyeri nasıl ilerlemektedir? Bora Balcıoğlu Silivri belediye başkanı olmaya hak kazandı mı ? Sorularının yanıtı haberimizde..

 

BORA BALCIOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

1980 yılında İstanbul Silivri’de doğan Bora Balcıoğlu, eğitimi sırasıyla Silivri Piri Mehmet Pasa ilkokulu, Silivri Orta okulu, Silivri Lisesi’nde tamamlamıştır. Balcıoğlu, üniversite eğitimi ise Anadolu üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. Balcıoğlu, Silivri Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kurucu yönetim kurulu üyesi, ve Gazitepespor, Seymenspor ve Alibeyspor da oynayan oyunculardandır. Oynadığı takımlar arasında yer alan Silivrispor ve Alibeyspor yönetim kurulu üyeliğinde görevlerde bulunmuştur. Balcıoğlu, 2009 ve 2014 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) meclis üyeliği yapmış ve 2014-2019 yıllarında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de meclis üyeliği ve Siyasi Başkan yardımcısı olarak önemli görevlerde bulunmuştur. Balcıoğlu, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Chp Belediye Başkan Aday adayı olan isim oldu. Balcıoğlu, 2019 yılında Chp İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve ilçe belediye meclis üyesi olarak görevini sürdürmektedir. Bora Balcıoğlu evli ve 2 çocuk sahibir.