Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boru patladı cadde sular altında kaldı

Bu haberin fotoğrafı yok
Boru patladı cadde sular altında kaldı

Afyonkarahisar’da Adnan Menderes Bulvarı’nda su borusu patladı. Ana su borusunda meydana gelen arıza yüzünden yoğun araç trafiğinin olduğu cadde sular altında kaldı

Afyonkarahisar, son üç gündür su arızaları ile boğuşuyor. Hafta sonu kentin içme suyu ihtiyacını karşılayan Akdeğirmen Barajı ana isale hattında arıza meydan gelmiş ve şehre 2 gün boyunca su verilememişti. Akdeğirmen Barajı ana isale hattındaki arıza Pazar günü giderilmiş ve kent akşam saatlerinde suya tekrar kavuşmuştu. Bu arızaya bağlı olarak kentin çeşitli bölgelerinde boru hatlarında havalar oluştu ve borularda sıkışmadan dolayı patlamalar yaşandı. Kentin çeşitli noktalarında yaşanan arızaların en büyüğü ise Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yaşandı. Yaşanan boru patlamasından dolayı bulvar tek taraflı olarak su altında kaldı.
Toplu ulaşım araçları sağ tarafta yaşanan birikmelerden dolayı yolcu indime ve indirmelerde sıkıntı yaşadı. Vatandaşlar karşıdan karşıya geçmekte zorlandı. Birçok kişi araçların sıçrattığı sulardan dolayı ıslanma tehlikesi yaşadı. Belediye Su İşleri Müdürlüğü yetkilileri Akdeğirmen Barajı ana isale hattında yaşanan arızaya bağlı olarak oluşan boru içindeki havadan kaynaklı bazı sıkıntıların meydana geldiğini, bunlara bağlı olarak Harbiş bölgesine bir süre su verilemediğini aktardı.
Arızanın giderilmesinden sonra konutlara su verilmeye başlanacağı öğrenildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti