Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boş kalan sokaklar bayram coşkusuyla şenlendi

Boş kalan sokaklar bayram coşkusuyla şenlendi

Afyonkarahisar Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmadan dolayı evlerinden çıkamayan vatandaşların Ramazan Bayramını “müzikli animasyon” ekipleriyle mahalleri gezerek kutladı.

Afyonkarahisar Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Ramazan Bayramı’nda düzenlediği etkinliklerle vatandaşların evlerine misafir oldu.
ÇOCUKLARA HEDİYELER DAĞITILDI
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, boş kalan sokaklarda kutlama etkinlikleri düzenleyerek vatandaşa mutlu bir bayram yaşattı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ de kutlamalara katılarak çocuklara hediyeler dağıttı.
BAYRAM COŞKUSU EVELERE TAŞINDI
Bayram coşkusunu vatandaşların evine götüren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, şehrin dört bir tarafında oluşturduğu konvoylarla evlerinde kalan vatandaşlara Ramazan Bayramı’na özel sürprizler hazırlayarak şarkılar söyledi.
GÜN BOYU MAHALLELER GEZİLDİ
Etkinlik kapsamında 7’den 70’e genci yaşlısı seslendirilen şarkılara balkonlardan eşlik etti. Çocukları için balkonlardan sarkıtılan sepetlerin içine hediyeler bırakıldı. Bayraklar ve balonlarla süslenen araçlara büyük ilgi gösteren Afyonkarahisarlılar Ramazan Bayramı coşkusunu yaşadı. Ekip, konvoy ile birlikte şehirdeki mahalleleri gün boyunca gezerek vatandaşları hem eğlendirdi hem de çeşitli ikramlarda bulundu. Evlerinin balkonlarına çıkan bazı vatandaşlar etkinliği cep telefonlarıyla çekti. Bazı vatandaşlar ise çocuklarıyla birlikte tempo tuttu.
“BAYRAM HAVASINI EVLERE TAŞIDIK”
Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, Kovid-19 salgını sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı evlerinden çıkamayan Afyonkarahisar halkına bahar havası yaşattıklarını söyledi. Etkinlikte 30 kişilik ekibin görev aldığını dile getiren Akar, şöyle konuştu:
“Caddeler bugün boş maalesef. En büyük dileğimiz bir an önce bu salgının ülkemizden gitmesi. Tam kapanma sürecinde Afyonkarahisar Belediyesi olarak böyle bir eğlence etkinliği düzenledik. Müzikli animasyon ekiplerimiz mahallerdeki küçük çocuklarımızı sevindiriyor. Onlara, boyama kitapları ve çeşitli hediyeler veriyor. Etkinliğimizde desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi