Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bovling Turnuvası Tamamlandı

Okul sporları faaliyet programında yer alan Gençler Bovling müsabakaları 50 sporcunun katılımıyla ilk kez düzenlendi. İlk turnuvanın birincileri ise kızlarda Susuz MTAL ve Afyon Kocatepe AL oldu.

Okul sporları faaliyet programında

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları yapılan müsabakalarla devam ediyor. Genç Kızlar ve Erkekler Bovling Turnuvaları Afium AVM’de gerçekleşen müsabakalarla tamamlandı. Kızlarda 799 puan toplayan Susuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, 657 puan alan Ali Çağlar Anadolu Lisesi ikinci, 555 puan çıkaran Rahmiye Sare Palalı Anadolu Lisesi üçüncü, 529 puan alabilen Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.

Genç Erkeklerde 914 puan toplayan Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi birinci, 825 puan alan Ali Çağlar Anadolu Lisesi ikinci, 763 puan çıkaran Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi üçüncü ve 601 puan alabilen Rahmiye Sare Palalı Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Afium AVM’de yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen takdim etti.