Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bowling turnuvası tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Bowling turnuvası tamamlandı – Kocatepe Gazetesi
Bowling turnuvası tamamlandı

10. ATSO Spor Oyunları’nda yer alan Bowling Turnuvası yapıldı. 25 firmanın katılımıyla dün öğlen saatlerinde başlayan turnuva akşam saatlerinde tamamlandı. 145 puanla 1. Sarıçiçek Mermer firması olurken 142 puanla 2. Gül Eğlence, 3’ncü de 137 puanla Yenidoğan Elektrik olmayı başardı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) düzenlediği 10. Spor Oyunları Bowling turnuvası dün gerçekleştirildi. 25 firmanın katılımıyla başlayan turnuvanın ikinci turuna 16 firma kaldı. 16 firma arasında en iyi 5 takım ise finale kaldı. 5 firmanın kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda en iyi firmalar 1., 2. ve 3. olarak belirlendi. 145 puanla 1. firma aldığı en yüksek puanla rakiplerini geride bırakan Sarıçiçek Mermer oldu. Sarıçiçek Mermer’den sonra en iyi ikinci puanı toplayan Gül Eğlence 142 puanla ikinci olurken Yenidoğan Elektrik ise 137 puanla üçüncü oldu.
Turnuvada derece alan firmalara kupa ve madalyaları ise toplu ödül töreninde takdim edilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Dart ve tavla turnuvası oynanamadı

Afium Cinemovie Sinemaları’nın kafeterya kısmında yapılan tadilat işlemleri
nedeniyle dart ve tavla turnuvası yapılamadı ve bayramdan sonraya ertelendi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu sene 10’uncusunu düzenlediği Spor Oyunları’nda dart ve tavla turnuvası yapılamadı. Afium Cinemovie Sinemaları’nın kafeterya kısmında yapılan tadilat çalışmaları nedeniyle dart ve tavla turnuvası gerçekleştirilemedi. Tadilat nedeniyle yapılamayan dart ve tavla turnuvaları bayram sonrasında yapılması planlandı.