Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Böyle taraftar olmaz” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Böyle taraftar olmaz"

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, dün bir basın toplantısı düzenleyerek Ispartaspor maçındaki olaylar nedeniyle kulübün PFDK’ya sevk edildiğini söyledi. Bülbül, “Bir kaç kendini bilmezin sahaya pet şişe atmasından dolayı kulüp disiplin kuruluna sevk edildi” dedi.

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, dün kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi. Mor Beyazlı Kulübün Başkanı Bülbül, kulübün Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini söyledi. Bülbül konuşmasına şu ifadelerle başladı: “Afyonkarahisarspor, bugünkü noktaya nereden ve nasıl geldi hepimiz bili-yoruz. Verdikleri özverili mücadeleden dolayı teknik heyetimizi, futbolcularımızı tebrik ediyorum.”
“Salim Pancar’a çok şeyler borçluyuz”
Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, basın toplantısında Kulübün Onursal Başkanı İşadamı Salim Pancar’ın kulübe çok büyük destekler verdiğini söyledi. Bülbül, “Kulübümüz kapanmanın eşiğindeydi. Küllerimizden yeniden doğduk ve bugünlere geldik. Biz bugünleri Sayın Onursal Başkanımız Salim Pancar’a borçluyuz. Kendisine kulübümüze verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
“12. Adama ihtiyacımız var”
Bülbül, Afyonkarahisarspor’un başarısı için birlik beraberliğe ihtiyacı olduğunu vurguladı. Taraftarlara bu konuda büyük işler düştüğünün altını çizen Bülbül, “Kulübümüzün ve futbolcularımızın başarılı olabilmesi için sahadaki 12. adamımız olan taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. Taraftarlarımızı karşımızda değil, yanımızda istiyoruz. İçeride 3 maçımız var. 4 maçımız da deplasmanda. 9 hafta sonra ligi en iyi şekilde bitirmek isti-yoruz” dedi.
“Takıma zarar vermeyen taraftar
başımızın üstünde”
Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, Afyonkarahisarspor’un Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini söyledi. Ispartaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle kulübün ceza almaya çok yakın olduğunu belirten Bülbül şöyle konuştu: “Ispartaspor maçında sahaya pet şişe, bozuk para ve küfürlü tezahüratlardan dolayı kulübümüze ceza kesilecek. Afyonkarahisarspor’un tek kuruş sabit geliri yok. Onursal Başkanımızın destekleriyle ayakta duruyoruz. İlk Ispartaspor maçında kulüp bu tip olaylar nedeniyle 6 bin 500 TL ceza ödedi. Bu kez de yine böyle bir yaptırımla karşı karşıyayız. Takımını olumlu yönde destekleyen taraftar başımızın üstündedir. Ancak kulübe zarar verecek taraftar maça gelmesin. Biz o düşünceyle maça gelen insanları istemiyoruz.”
“Afyonlu değildir, haindir”
Kulübün ceza almaması için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirten Bülbül, “Takımımıza zarar veren, Fair-Play dışı hareket eden taraftar, taraftar değildir. Kulübe onlar yüzünden yaptırım uygulanıyorsa onlar Afyonlu değildir haindir” dedi. Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sahaya pozitif enerji veren, takımını ateşleyecek tezahürat yapan, kulübünü seven taraftar başımızın üzerindedir. Bunu herkes böyle bilsin. Ancak sahaya bozuk para atan, pet şişe atan 3-5 hain kulübümüze zarardan başka bir şey vermiyor. Öyle insanlar gelmesin maça.”
“Geçmişte ödüller aldı bu taraftar”
Afyonkarahisarspor’lu taraftarların, kulübünü destekleyen, kulübüne sahip çıkan taraftarlar olduğunun altını çizen Bülbül; “Biz geçmişimizde ödüller aldık. Fair-Play’e yakışır davranışlarımızla, taraftarlarımızla. Bizim birliğe, beraberliğe ihti-yacımız var. Afyonkarahisarspor’lu taraftarlara sesleniyorum. Bu tip davranışlarda bulunan 3-5 kendini bilmeze fırsat vermeyelim. Gerek biz, gerekse emniyet güçleri bu konuda çalışmalarda bulunuyoruz. Bundan sonrada olumsuz tezahürat yapacak, şiddette bulunacak, sahaya pet şişe, bozuk para atacak taraftar maça gelmesin. Bu şekilde davranış Afyonluya yakışmaz”diye konuştu. (Kocatepe)