Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozca’dan 4. şampiyonluk – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bozca'dan 4. şampiyonluk

Türkiye Tenis Federasyonu’nun Antalya’da düzenlediği Franke Cup Tenis Turnuvası’nda Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü adına Antrenörü Ali Karagöz ile birlikte katılan 7 sporcudan Alp Bozca 10 yaş grubunda şampiyon oldu. Bu şampiyonluk Bozca’nın 2 yılda kazandığı 4. şampiyonluk oldu

Antalya’da yapılan Franke Cup Tenis Turnuvası’na Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü katıldı. Turnuvaya toplamda 7 sporcu ile katılan Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü 9 ve 10 yaş kategorisinde 7 başarı ile döndü. 7 sporcudan biri olan Alp Bozca turnuvada şampiyon oldu. 2006 doğumlu olan Alp Bozca, 4. sınıf öğrencisi ve 2010 yılından bu yana tenis oynuyor. Antalya’daki yarışmadan şampiyonluk kupası ile dönen Alp Bozca 2 yıldır katıldığı resmi turnuvalarda dördüncü şampiyonluğunu elde etti.
Tek devreli lig usulüne göre yapılan müsabakalar sonucunda sporcular Afyonkarahisar’ı başarıyla temsil etti. 7 farklı grupta 10 yaş kategorisinde yarışan sporculardan Alp Bozca şampiyon, Fatih Gümüş ikinci, Yiğit Ege Yılmaz beşinci, Nihat Alaz Akkent ve Akın Köken altıncı oldu. 9 Yaş kategorisinde yarışan Dorukhan Uğurluoğlu dördüncü olurken Nevzat Ballıpınar altıncı oldu.
Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Hüseyin Çetinbaş sporcuları ile gurur duyduğunu aktardı.
Turnuvada bir tek Yiğit Ege Yılmaz ve Nihat Alaz Akkent’in aynı grupta mücadele ettiğini belirten Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü Antrenörü Ali Karagöz, “Sekizerli gruplarda yarışan sporcularımızdan son gün müsabakalarında Ege ile Nihat karşılaştı. Ege ile Nihat’ın karşılaşmasında kazanan Ege beşinci olurken Nihat ise altıncı olmayı başardı.” dedi.
“DESTEK VERENLERE
TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Turnuva öncesindeki çalışmalarda, turnuvaya gidip gelmelerinde destek verenlere teşekkür eden Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü Antrenörü Ali Karagöz, “Bizlere inanıp başarılı bir şekilde Afyonkarahisar’ı temsil etmemize destek veren başta Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çetinbaş olmak üzere herkese teşekkür ederim. Sporcularımızın ailelerine çocuklarını erken yaşta spora teşvik ettikleri için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)