Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozdağ’dan kültürel ziyaretler – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bozdağ'dan kültürel ziyaretler

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, bir dizi temasta bulunmak için dün geldiği Afyonkarahisar’da Arkeoloji Müzesi, Sultan Divani Mevlevihane Müzesi ve Mevlevi Camii’ni gezdi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Arkeoloji Müzesi’ndeki tarihi eserlerin dönemleri ve nitelikleri hakkında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve beraberindekilere bizzat bilgi verdi.
Bozdağ, müze girişinde vatandaşlarla ayak üstü sohbet etti. Arkeoloji Müzesi’nden sonra Sultan Divani Mevlevihane Müzesi’ni gezen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a Müze Sorumlusu Alan Klavuzu Hasan Özpunar tarafından Mevlevihane anlatıldı. Bozdağ ve beraberindekiler Mevlevi Camii’ni de ziyaret etti. Bozdağ’ın tarihi, kültürel alanları gezisinde; Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun yanı sıra; AK Parti Milletvekili Sait Açba, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Milletvekili Halil Ürün’ün danışmanı Mustafa Tarlacı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, İl Jandarma Komutanı Albay Okcin Akşit, Müftü Vekili İsmail Yıldırım hazır bulundu. (Kocatepe)