Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozkurt, temizlik personeli ile keşkek yedi

Bozkurt, temizlik personeli ile keşkek yedi
Bozkurt, temizlik personeli ile keşkek yedi

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, ilçedeki temizlik işleri özelleşmesinin ardından, ilçede yürütülen temizlik faaliyetlerinin düzene girmesi ve Şuhut’a daha kaliteli hizmet verilmesinden dolayı Miroğlu Temizlik Şirketi yöneticileri ve personelleri ile birlikte Şuhut’un yöresel yemeği olan keşkek yemeğinde bir araya geldi

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt tüm personelle tokalaştı, onların istek ve şikayetlerini dinledi. Keşkek ikramına sadece Şuhut’tan değil Sandıklı ve diğer ilçelerden de katılım sağlandı. İkramda konuşan Belediye Başkanı Bozkurt, “Şuhut’a verdiğiniz değer ve emeklerinizden dolayı tüm personeli kutlarım. Sizlerin yapmış olduğu bu hizmet tüm vatandaşlarımızın ve Şuhut’a gelen misafirlerimiz açısından çok önemli bir yeri olduğunu belirtmek isterim. Bir yerleşim yerindeki gelişmişliği oranın meydanları, işyerleri ve temizliğinden anlaşılır. Tüm Miroğlu Temizlik şirketi yöneticilerine ve personelimize bir kez daha teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” dedi.
Bozkurt, “Yaptığımız bu özelleştirme sayesinde personele sosyal güvence sağlandı ve birçok personel istihdamıyla Şuhut’taki işsizlik sınırı aşağıya çekildi” ifadelerine yer verdi.