Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozulan yollara deneme amaçlı uygulama

Bozulan yollara deneme amaçlı uygulama
Bozulan yollara deneme amaçlı uygulama

Afyonkarahisar Belediyesi, kar ve buz nedeniyle zarar gören işlek caddelerde, deneme amaçlı bir uygulama başlattı. Belediye ekipleri, zarar gören kesimlere kullanılmış parke taşı döşedi

Afyonkarahisar Belediyesi, kar ve buz nedeniyle zarar gören Ambaryolu, Yeşilyol ve Ordu Bulvarı’nda geçici bir uygulama başlattı. Zarar gören caddelerde, kullanılmış parke taşı döşendi. 3 ayrı ekiple yapılan çalışmalarda toplam 30 kişi görev alırken Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hüseyin Öztürk ile Yol Birim ve Asfalt Üretim Sorumlusu Kubilay Akın da ekiplerin başında hazır bulundu. Dün sabah başlayan çalışmalar, yaklaşık akşam saatlerine kadar devam etti.
Ekipler, şikayetlere maruz kaldı
Yollardaki bozulmalara, daha çok Eylül’den sonraki altyapı çalışmalarında rastlandığı belirtilirken, Belediye ekipleri zaman zaman vatandaşların şikayetlerine de maruz kaldı. Vatandaşlar, yollardaki bozukluk sebebiyle yaşadıklarını ve yaptıkları masrafları anlatırken, Belediye ekipleri de gelişen durumları izah etmeye çalıştı. Ekipler, yol kenarlarına park eden araçlar nedeniyle de sıkıntı yaşadı.
Uyarıcı levha talebi
Vatandaşların bir eleştirisi de, parke taşı döşenen caddelerin kapalı olduğuna dair ibarelerin, sadece kapanan yolun başına konduğuyla ilgiliydi. Vatandaşlar, “Belediye’nin de bozulan yollar için çareler aradığını görüyoruz. Fakat çalışma yapılan Yeşilyol için Kurtuluş girişinde, Ordu Bulvarı için Hükümet Meydanı’nda, Ambaryolu için de Ambaryolu’nun ilk girişlerinde uyarıcı levhalar konulamaz mıydı?” diye sordular. (Kocatepe)