Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu Anayasa da kadın yok, emek yok”

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın
"Bu Anayasa da kadın yok, emek yok"

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan ile Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Hafize Özmen, Sinanpaşa’da emekçi kadınlarla bir araya geldi. Burada emekçi kadınlarla sohbet eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, “Kadının olmadığı, kadın emeğinin değer görmediği bir Anayasa istemiyoruz. Kadınlarımız, toplumumuzun var olmasında mihenk taşıdır” dedi.
HİÇBİR ÖZGÜRLÜK
KISITLANAMAZ
Hiçbir özgürlüğün kısıtlanmaması için “Hayır” dediklerini hatırlatan Köse,”Değiştirilmek istenen Anayasa’da toplumun tamamının bir kişiye biat etmesi isteniyor. Bu değişiklikle tek adamı engelleyecek bir kurul bile yok. Tek adam ne derse o olacak. Toplumumuzda, kadınlara ve erkeklere verilmiş hangi hak varsa geri almak isteyecekler. Biz buna izin vermemek için ‘Hayır’ diyeceğiz” ifadelerini kullandı.
BU KADARI DA FAZLA
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan ise Afyonkarahisar’da önemli bir kampanya sürdürdüklerini belirtti. Demirkırkan, “Referandum çalışması başladığından bu yana gitmediğimiz yer kalmadı. Halkımız, bu referandumu kendisini ifade etmek için bir fırsat görüyor. Vatandaşımız, ‘Bu kadarı da fazla’ diyor, ‘Hayır’ diyor. Afyonkarahisar, referandumda ‘kahverengi’ ile gereken mesajı net bir şekilde verecek” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti