Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Meslek Lisesi’nin öğrencileri çok şanslı

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi’ne

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Endüstri 4.0 Robotik Kaynak Makineleri ile Kaynakçılık Eğitimi projesi destek alamaya hak kazandı. Proje ile öğrencilerin yeni teknolojilerle tanışacağı belirtildi

 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Şube Müdürü Mustafa Günay Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Zafer Kalkınma Ajansı MEGDEO teklif çağrısında Endüstri 4.0 Robotik Kaynak Makineleri ile Kaynakçılık Eğitimi projesi destek alamaya hak kazandı. Bu projeyle okul öğrencilerinin yeni teknolojilerle tanışması ve Afyonkarahisar’daki sanayi kuruluşlarına kurs verilmesi amaçlanırken öğrencilerin istihdam oranının artırılması hedefleniyor.
DEZENFEKTAN ÜRETTİLER
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, pandemi döneminde okul döner sermaye işletmesi kapsamında Kimya teknolojisi alanında üretilen Dezenfektan Üretimi ve Mobilya İç Mekan Tasarımı alanlarında imal edilen Tasarım Beceri Atölyeleri üretimleri hakkında Vali Gökmen Çiçek’e bilgi verdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Yalçın, “Projemizin sektöre yeni bir soluk getireceği ve öğrencilerimize yeni teknolojileri deneyimleme fırsatı vereceğini düşünüyorum. Meslek Liselerimizde yapılan her bir yenilik geleceğe yapılan büyük yatırımlardır. Pandemi sürecinde de bunu net bir şekilde gözlemlemiş olduk. Endüstri 4.0 Robotik Kaynak Makineleri ile Kaynakçılık Eğitimi projemizin tüm aşamalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi