Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu seçim ülkenin kader seçimi!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
“Bu seçim ülkenin kader seçimi!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Savaş Erdoğan dün öğleden sonra partide düzenlediği basın toplantısında yaklaşık 2 ay kadar süren seçim çalışmalarında, halkın partisine gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür etti.
“HAKSIZLIKLARI VİCDANA BIRAKIYORUM”
CHP olarak seçim çalışmalarını tamamen YSK ve yasaların belirlediği şekilde yaptıklarının altını çizen Erdoğan, “Gerginlikten ve tartışmalardan sürekli uzak kalmaya çalıştık. Provokasyonlara ve tahriklere kapılmadık. Lakin biz bunları yaparken iktidar partisi olan AKP ve yandaşları maalesef hiç kural tanımaksızın iktidar olmanın gücünü kullanarak hepimizin vergileriyle oluşturulan devlet imkânlarını seçim çalışmalarında kullandı. İmamlara camilerde siyaset yaptırdılar, ilçelerimizde ve merkezde bilboard afişlerimiz defalarca yırtıldı, yeniden söküldü. Seçim süresince yapılan bu haksızlıkları Afyonlu hemşehrilerimizin sağduyusuna ve vicdanına bırakıyorum” dedi.
“TOPLUMSAL BARIŞ BİTTİ”
“Sevgili Afyonkarahisarlı hemşehrilerim, her zaman söyledik ve yine söylüyoruz bu seçim bir ideoloji seçimi yani sağ-sol seçimi değil bu seçim ülkenin bir kader seçimidir” diyen Savaş Erdoğan, “Başkanlık Sistemi olarak adlandırdıkları işte tam bunlar yani 16 yıldır yaşadığımız olaylardır. Ekonomimiz çökme noktasındadır. IMF’ye 26 milyar dolar borç ödedik diyen AKP Lideri İngiltere’nin Londra şehrinde ki faiz lobilerine 150 milyar faiz ödediğini sizlerden gizlemektedir. Milletimiz faiz lobilerine teslim edilmiştir. 500 milyara varan dış borcumuz vardır. Toplumsal barışımız bitirilmiş ülkeyi sağ, sol, Alevi-Sünni, Türk-Kürt ayrımcılığına en kötüsü AKP’li olanlar ve olmayanlar olarak ayrıştırmışlardır. Biz bunları söylediğimizde, gerçekleri anlatmaya çalıştığımızda ya dinsiz olduk, ya FETÖ’cü, ya da terörist” diye konuştu.
“SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM”
Savaş Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin önderliğinde, milletvekili adayları ve partililerle yaptıkları çalışmaların zafer kazanacaklarını göstergesi olduğunu kaydetti. Erdoğan şöyle konuştu: “25 Haziran sabahından itibaren ülkemizi AKP’ye, HDP’ye, MHP’ye, İYİ Parti’ye, SP’ye, Vatan Partisine oy vermiş tüm milletimizle birlikte hiç kimseyi ayırmadan, yeniden inşa edeceğiz. Barışacağız, birleşeceğiz, bölüşeceğiz. Demokrasi sağlanacak. Biz inanıyoruz ki bu iş tamam. Bundan sonra ki tek iş halkımızın sandıklara yansıyan iradesine saygılı olmaktır. Herkes bilmelidir ki halkımızın iradesinin sandığa yansımasını istemeye şer güçleri amaçlarına ulaşamayacak. Bizler sandıklarımıza ve oylarımıza sahip çıkacağız. Tüm halkımıza da sandıklarımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti