Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Sezon “Bay” Yok

Afyonspor’un mücadele edeceği 2. Lig için 2024-25 sezonunda takımlar belli oldu. 18’er takımın mücadele edeceği 2. Lig’de bu sezon bay geçme olmayacak

Afyonspor'un mücadele edeceği 2.

Profesyonel futbolda orta seviye olan TFF 2. Lig’de 2024-2025 sezonunda mücadele edecek takımlar belli oldu. Yeni futbol sezonunda TFF 2. Ligde Afyonspor da dahil olacak şekilde 36 takım yer alacak.

GRUPLAR 18’ERLİ OLACAK

2023-23 sezonunda 19’ar takımla mücadele edilen 2. Lig’de bu sezon 19 yerine 18’er takım yer alacak. Ekipler bay geçmeden sezonu tamamlayacak. 31 Ağustos’ta başlayacak TFF 2. Lig, Kırmızı ve Beyaz grup olarak 36 takımdan oluşacak. 18 takımlı Beyaz ve 18 takımlı Kırmızı grupta toplanacak takımlardan 27’sini mevcut, 3’ünü Trendyol 1. Ligden düşen ve 6’sı da TFF 3. Ligden terfi edenler olacak.

TFF 2. Ligin mevcut takımları Vanspor FK, Bucaspor 1928, Ankaraspor, Yeni Mersin İdmanyurdu, Beyoğlu Yeniçarşıspor, Karacabey Belediyespor, Ankara Demirspor, Diyarbekirspor, Kırklarelispor, Altınordu, Afyonspor, Serik Belediyespor, Nazilli Belediyespor, GMG Kastamonuspor, 24 Erzincanspor, Menemenspor, İskenderunspor AŞ, Isparta 32 Spor, Somaspor, İnegölspor, Fethiyespor, 68 Aksaray Belediyespor, Arnavutköy Belediyespor, Karaman FK, Sarıyer, Belediye Derincespor yer alıyor.

Bu Sezon “Bay” Yok

Trendyol 1. Ligden düşen Tuzlaspor, Altay ve Giresunspor ile TFF 3. Ligden terfi eden Kepezspor FK, TPAO Batman Petrolspor AŞ, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, Adana 1954 FK, Çimentaş Elazığsposr, Merkür Jet Erbaaspor olmak üzere toplam 9 takım, TFF 2. Ligin yeni takımları oldu.

Yarın Trendyol 2. Lige Play-Off final maçında 1461 Trabzon ile Iğdır FK karşı karşıya gelecek. Maçı kazanan takım 2. Ligden 1. Lige terfi edecek. Kaybeden takım ise, 2. Ligde yoluna devam edecek.

Bu takmalar arasında Nazilli Belediyespor ve Ankaraspor’un maçında yaşanan olay sonrasında TFF’nin incelemesi sürdüğü için Zonguldak Kömürspor’un düşüp düşmeyeceği netlik kazanmadı.