Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu taraftar buna mı lâyık?

Spor Toto 1. Lig’de
Bu taraftar buna mı lâyık?

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 26. haftasında evinde Abalı Denizlispor’u konuk etti. Maça etkili başlayan Afyonspor, ilk 10 dakika güzel mücadele etti. Hatta ilk 10 dakikada iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. Sonrasında oyundaki etkinliğini artıran Denizlispor, oyunun hakimiyetini eline aldı. Afyonspor’daki düşüşü iyi değerlendiren Denizlispor kontra ataklarla ilk yarıda 3 gol buldu. İkinci yarıda Afyonspor etkili bir oyun çıkarsa da girdiği ataklarda sadece bir gol üretebildi. Kapanan Denizli yine kontra ataklarla gol arasa da pek etkili olamadı. Maçı sonunda Denizlispor 1-3 kazanarak liderliğini sürdürmeyi başardı.
TÜM AFYON TRİBÜNDE,
AFYONSPOR SAHADA YOK
AFJET Afyonsporlu yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların her platformda desteğini beklediği seyirci, taraftar ve Afyonkarahisar halkı, bu maça büyük destek verdi. Maça büyük ilgi gösteren Afyonkarahisar halkı Denizlispor karşısında oynanan oyun ve ilk yarıda yenen 3 golün ardından hayal kırıklığına uğradı. Tamam biletler 1 lira, seyirci tribünde, ama sahada Afyonspor yok. Bu maçın sonunda alınan 1-3’lük mağlubiyet ile maça gelen tüm seyircilere çok büyük ayıp edildi.
AFYON SAHADA 10 KİŞİ MÜCADELE ETTİ
Afyonspor’da sağ kanatta savunma oyuncusu olarak görev alan Uğur Akdemir, maça iyi başladı. İlk 5-6 dakika etkili bir oyun çıkaran Uğur Akdemir, sonrasında oyundan düştü. İlk yarının son anlarına kadar neredeyse takımını 10 kişi bıraktı. Yaptığı ortalarda da başarılı olamayan Uğur, ya açtığı ortanın zamanını bilemedi ya da yanlış yerlere ortalar gönderdi. Uğur’un bu maçtaki performansının yanı sıra Emre Öztürk de çok çalışmasına rağmen iyi bir performans çıkaramadı. Yaptığı hatalar sonrasında takımının bir gol yemesine neden olan Emre Öztürk, yapmaya çalıştığı başarısız ortalar ve top kayıpları ile takımdaki çarkı bozan oyunculardan oldu.
TAKIMIN EN ÇALIŞKANI GÜVEN OLDU
Sakatlıktan sonra bir süre ilk 11’de maçlara çıkamayan Mehmet Güven, ilk 11’de forma giydiği bu maçta formanın hakkını fazlasıyla verdi. Orta sahada etkili bir oyun çıkaran Mehmet Güven, takımın en çalışkan isimleri arasında yerini aldı. Kestiği ataklar, çaldığı toplar ve yüksek pas yüzdesi ile göze çarpan Mehmet Güven, takımın daha fazla yemesini bir çok kez engelledi.
KARDEŞ DE BAŞARILIYDI
Takımın stoperi Gökhan Kardeş, bu maçta az hata yapan, çok işi başaran oyuncularından oldu. Uğur Akdemir’in çoğu hatasında ve savunmanın ortasında güzel işler çıkaran Kardeş, bu maçta iyi bir oyun çıkardı.
MAÇTAN DAKİKALAR
17. dakikada gelişen Afyonspor atağında sağ kanattan Ersel’in ceza alanına yaptığı ortada Aykut kafayla indirdi boşta kalan topa sert vuran Metin’in vuruşu kaleci Stackhowak’tan döndü devamında sonuç gelmedi.
24. dakikada gelişen Abalı Denizlispor atağında Aisati ile duvar pası sonrasında sol çaprazda topla buluşan Ziya’nın uzak köşeye düzgün ve sert vuruş yaptı. Top ağlarla buluştu ve Denizlispor 0-1 öne geçti.
36. dakikada gelişen Abalı Denizlispor atağında Ziya’nın ceza alanına gönderdiği yerden pasında Furkan topu geriden gelen Recep Niyaz’ın önüne bıraktı. Recep Niyaz’ın yerden uzak köşeye düzgün vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. 0-2
45+3. dakikada gelişen Denizlispor kontra atağında Burak Çalık’ın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Mehmet Akyüz kaleci Bekir ile karşı karşıya kaldı. Yerden plase yapan Mehmet Akyüz’ün vuruşunda top ağlara gitti. 0-3
67. dakikada gelişen Afyonspor atağında sağ kanattan Emre Öztürk ile serbest vuruş kullandı. Emre’nin kale sahası ön çizgisi yaptığı ortaya kaleci Stachowak’tan önce dokunan Oltan topu ağlarla buluşturarak farkı 2’ye indirdi. 1-3
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmadı ve AFJET Afyonspor Abalı Denizlispor’a 1-3 mağlup oldu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

 

STAT: Zafer
HAKEMLER: Atilla Karaoğlan (***), Mehmet Salim Mazlum (***), Bilal Gönen (***)
AFJET AFYONSPOR: Bekir Demircan (**) – Bayram Çetin (**), Mehmet Güven (**), Metin Yüksel (**) (Dk. 46 Onurcan Güler **), Nazmi Candoğan (**) (Dk. 80 Ajeti), Uğur Akdemir (**), Emre Öztürk (**), Aykut Uluç (**) (Dk. 61 Onur Ramazan Toprak **), Ersel Aslıyüksek (**), Oltan Karakullukçu (**), Gökhan Kardeş (**)
ABALI DENİZLİSPOR: Stackhowiak (**) – Deniz Vural (**), Ziya Alkurt (***), İsmail Aissati (***), Oğuz Yılmaz (**), Mehmet Akyüz (***) (Dk. 87 Kehinde), Recep Niyaz (***) (Dk. 76 Mbamba *), Burak Çalık (***) (Dk. 74 Gökhan Süzen *), Furkan Şeker (**), Kerem Can Akyüz (***), Abdülkerim Bardakçı (***)
GOLLER: Dk. 67 Oltan Karakullukçu (AFJET Afyonspor) – Dk. 24 Ziya Alkurt, Dk. 36 Recep Niyaz, Dk. 45+3 Mehmet Akyüz (Abalı Denizlispor)
SARI KARTLAR: Mehmet Güven (Afjet Afyonspor) – Furkan Şeker (Abalı Denizlispor)

 

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Unutulmadı

 

AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri gösterisi maçın başında yapıldı

 

AFJET Afyonspor’un Denizlispor’u konuk ettiği maçın başında 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle bir gösteri yapıldı. Kuzey Kale Arkası tribünün üzerinden aşağıya sallanan büyük bayrak, stadyum sisteminde çalan Çanakkale Türküsü, hakemler ve iki takım oyuncularının sahaya pankartla çıkması, tribünlerdeki halkın ellerindeki bayrakları sallaması ile Zafer kutlandı. Açılan büyük bayrakta “Dirilişten Kuruluşa Bir Duruştur Çanakkale” yazısı yer aldı. Pankartta ise büyükçe yazılmış “Dirilişten Kuruluşa Bir Duruştur Çanakkale” yasının altında “Tüm Şehit ve Gazilerimizi Rahmet, Minnet ve Şükranla Anıyoruz” yazısı vardı.

 

Saran ve Koçak maçı birlikte izledi

AFJET Afyonspor’un Denizlispor ile oynadığı maçını Ünlü İşadamı Sadettin Saran ve İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak birlikte izledi. Basın tribününde ilk yarıyıtakip eden ikili maçın ikinci yarısında Maraton Tribünü’ne geçerek hem seyircilerle fotoğraf çektirdi, hem de  maçı izledi. 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti