Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Buğa: Hızla büyüyen partimiz yeni yerinde

Buğa: Hızla büyüyen partimiz yeni yerinde

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, her geçen gün hızla büyüyen bir parti teşkilatı olarak yeni hizmet binasına taşındıklarını belirtti

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, 2. Dumlupınar Caddesi Sevgi Yolu üzerinde Tokman Apartmanı 2. kattaki yeni hizmet binasında şehir halkına daha iyi hizmetler vermek istediklerini kaydetti.
“AÇILIŞTA PANDEMİ HASSASİYETİ GÖSTERİLDİ”
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, merkez ilçe teşkilatı olarak pandemi koşullarında kısıtlı katılımla yeni hizmet binasının açılış törenini yaptıklarını söyledi.
Buğa şöyle konuştu: “Pandemi şartları nedeniyle katılıma kota koyduk. Bu nedenle açılı törenimizi çok fazla partilimize duyuramadık. Herşeyden önce insanlarımızın sağlığı bizim için çok önemlidir. Malum olduğu üzere kongrelerde ki kalabalıkları ve oralarda virüs vakalarının arttığını görünce canımızdan can kanımızdan kan gidiyor. Ülkemiz vatandaşlarına siyaset yaparken sıkıntı çıkarmamız lazımdır. Dar çerçeveli bir açılışı tercih ettik.”
“İYİ PARTİ CİDDİ BİR YÜKSELİŞTE”
Müstakil bir hizmet binasını tercih nedenini açıklayan Buğa şunları kaydetti: “Herşeyden önce yeni durumumuz İYİ Parti’nin büyüdüğünü göstermektedir. Partimizin İl Başkanlığının bulunduğu alan Merkez İlçe Başkanlığımızla birlikte yeni kurulan Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlıklarımızı kapsayacak ölçekte değildi. Mecburiyetler doğrultusunda İl Başkanımız Sayın Muhammet Mısırlıoğlu ile birlikte sokak sokak yer baktık. Korku süreçleri yaşanıyor. Herkesin dükkanını tutamıyorsunuz. Aynı zamanda ciddi mali külfetler ortaya çıkıyor. Alnımızın hakkıyla düzgün güzel bir siyaset yapmaya çabalıyoruz. Maliyetlerin ön gördüğü şekilde böyle bir çözüm bulduk. Tüm teşkilatların tek bir binada yer alabileceği bir organizasyonu çözemedik. İYİ Parti ciddi bir yükseliştedir. Oy oranı yüzde 16 civarındadır. Özellikle Afyonkarahisar’da ana muhalefet partisi konumundayız. Oy oranımız ilimizde Türkiye ortalamasının üzerindedir. Hızla büyüyen bir partinin Merkez İlçe Başkanlığı olarak yeni yerimizdeyiz.”
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi