Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Buğa: Üye sayımız arttı, iktidarla kafa kafaya ilerliyoruz

İYİ Parti Merkez İlçe

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, Merkez İlçe Başkanlığı olarak üye sayılarını artırdıklarını anket verilerine göre AK Parti ile kafa kafaya ilerlediklerini söyledi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa Kocatepe TV’nin canlı yayın konuğu olup, Kocatepe Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın’ın sorularını cevaplandırdı.
“ÜYE SAYISI ARTTI
PANDEMİ ŞARTLARINA
DİKKAT EDİLİYOR”
Burak Aydın: İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarınızı anlatır mısınız?
Burhanettin Buğa: İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini devir aldığımız ortalama bir yıldan bu tarafa üye sayımızda yüzde yüz oranda bir büyüme meydana geldi. Üye kayıt kampanyalarımız hala devam ediyor. Pandemi süreçlerinde biraz daha yavaşladık. Pandemi süreci malum elbette insanlara zarar vermemek temkinli hareket etmek gerekiyordu. Tabii ki insan sağlığı herşeyden önce gelir. Siyasetin önündedir. Bunlara hepimiz dikkat etmeye çalışıyoruz. Bu anlamda toplu alanlardan elden geldiğince uzak durmaya çalışıyoruz. Sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Allah muhafaza halen daha çözülememiş bir küresel salgın süreci vardır. On Belde Başkanlığımızın resmi atamasını yaptık. Mahalle Temsilciliklerimiz üzerinde çalışıyor, eksikleri gidermekle uğraşıyoruz. Muhtemelen bir ay içerisinde onları da tamamlayacağız.
“AYNI TONDA AYNI
DOZDA CEVAP VERİRİZ”
Burak Aydın: Gerek yerel gerekse genel gündeme yönelik zaman zaman çok sert açıklamalarda ve çıkışlarda bulunuyorsunuz. Bu hususta ne söylersiniz?
Burhanettin Buğa: O gün içerisinde yani bize sert cevaplar göndermeler geldiği durumlarda aynı sertlikte cevap veririz. Hatta bunu örneklemem gerekirse bir yanağımızı uzatıp tokat attırdıktan sonra haydi öbürünü de uzatayım onu da tokatlayın diyebileceğimiz türde bir parti değiliz. Şahsımda böyle bir Merkez İlçe Başkanı değildir. Sonuna kadar hangi tonda gönderme varsa aynı tonda cevabı gider. Hangi tonda bize bir söylemde bunulduysa aynı tonda karşılığını veririz. Dozunu aşan şeylere karşı aynı şekilde cevap verdiğim doğrudur.
“AK PARTİ İLE KAFA
KAFAYA GİDİYORUZ”
Burak Aydın: İYİ Parti Afyonkarahisar’da anket çalışması yaptırdı mı? Böyle bir çalışma varsa sonucunu paylaşır mısınız?
Burhanettin Buğa: Sonuçlar noktasında şu anda bire bir cevap vermek çok uygun olmaz. Ama ortalama bir cevap verebilirim. Özellikle partimizin Merkez İlçe Başkanlığı için söyleyebilirim. Tabii İl Başkanımız zaman içerisinde bununla ilgili genel bir açıklama yapacaktır. Afyonkarahisar’da AK Parti ile kafa kafaya gidiyoruz diyebiliriz. Merkezde de bunun çok daha ötesine geçmiş vaziyettedir. Geçtiğimiz ayın ankent verileri genel olarak bu şekildedir. >> Burak AYDIN’ın Özel Röportajı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti