Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bulut Doğa’dan Ürünler’den piyasaya iddialı giriş

Banu-Ömer Mazlum çiftinin işletmeciliğini
Bulut Doğa’dan Ürünler’den piyasaya iddialı giriş

Banu-Ömer Mazlum çiftinin işletmeciliğini yaptığı Fevzi Çakmak Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi No 26 Erkmen’de hizmet veren Organik Bulut Doğadan Ürünlerin açılış töreni 13 Nisan Cumartesi günü öğleden sonra gerçekleştirildi.
“ÜRÜNLER PATENTLİ,
30 ÇEŞİT KAHVALTI ÇIKACAK”
“Organik ve Doğadan Lezzetli Ürün Yelpazesi Doğada Enfes Kahvaltı” sloganıyla hizmete başlayan Organik Bulut Doğadan Ürünleri işletmecisi Av. Banu Mazlum işletmenin farkını Kocatepe Gazetesi muhabirine anlattı.
İşletmenin ilk etapta 50 kişilik kapasite ile hizmet vereceğini aktaran Banu Mazlum şöyle konuştu:
“Başlangıç kapasitemiz 50 kişilik oldu. Mayıs ayı sonuna doğru terasımızın yapılmasıyla kapasitemiz 200 kişi üzerine çıkacak. Ürünlerimizin hiçbiri marketlerde bulunamaz. Çünkü bizim ürünlerimizin tümü üreticiden direk geliyor. Biz ürünlerimizin patentini aldık. Tamamen organik ürünlere sahibiz. Afyonkarahisar halkına 30 çeşit kahvaltı çıkaracağız. 15 çeşit peynirimiz, 15 çeşit reçelimiz, zeytinyağımız, tereyağımıza kadar hepsi üretimden direk bize geliyor. Bu ürünler patentli ürünlerdir. Sadece Organik Bulut Doğadan Ürünler’den temin edilebilecek. Kahvaltılık soslardan, üzüm köftesine, kuru üzüm çeşitlerimize kadar hizmetimizi sürdüreceğiz. Kesinlikle sağlıklı ve lezzetli beslenmenin adresiyiz. Bize desteğini esirgemeyen Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş ile Hasan Yeşilyayla’ya çok teşekkür ediyorum.”
“SIRA GECESİ VE TSM DİNLETİSİ DE VAR”
Her Cuma akşamı canlı Sıra Gecesi, Cumartesi akşamları canlı Türk Sanat Müziği dinletisi, hafta sonu çocuklar için palyaço gösterisi sunulacağını aktaran Banu Mazlum, 0 538 232 69 61 numaralı hattan rezervazyonları kabul edeceklerini belirtti. Mazlum, yeni ve iddialı bir işletme olarak herkesi sobada közde kahvelerini içmeye beklediklerini sözlerine ekledi.
“GÖNÜL VE AĞIZ TADI BOZULMASIN”
Afyonkarahisar’a 2. Kitap Fuarı nedeniyle gelen Yazar Sinan Yağmur da Organik Bulut Doğadan Ürünler’in açılışına katıldı. Doğallık, saflık ve lezzetin sağlıklı beslenme noktasında da günümüzde tekrar önem kazandığına işaret eden Yağmur, “Afyonkarahisar’da Organik Bulut Doğadan Ürünlerin sunacağı hizmetle en güzel lezzetlerin tadılması sağlanacaktır. Gönül tadının da ağız tadının da güzel olması dileğiyle tüm katılımcı gönül dostlarına teşekkür ediyorum. İşletmenin kazancının bereketli, dualı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Alanla verenin rızası yani gönül hoşluğu yoksa o ticarette kar ve bereket olmaz. Organik Bulut Doğadan Ürünleri açılışı ile bir rıza sofrası kuruldu. Hepimizin gönlüne hoşluk, hayırlı, uğurlu olsun. Allah utandırmasın.” dedi.
Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş da işletme açılışının hayırlara vesile olmasını diledi. Toplu duanın akabinde açılış kurdele kesimi katılımcıların kurdeleye birer çentik bırakması şeklinde gerçekleştirildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi