Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bundan sonra dahizmet edeceğim”

Bu haberin fotoğrafı yok

İl Genel Meclisi üyeleri, Merkez Valiliği’ne atanan Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga için veda yemeği düzenledi. Korel Termal Otel’de düzenlenen yemekte söz alan Vali İmga, Afyon’da meslek hayatının en güzel yıllarını yaşadığını belirtti

İl Genel Meclisi üyeleri, Merkez Valiliği’ne atanan Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga’ya veda yemeği verdi. Yemekte konuşan İGM Başkanı Salih Sel, “Bugüne kadar her türlü desteği sağlamıştır kendileri. Ben bütün il genle meclisi üyesi arkadaşlarım adına size bir hediye sunmak istiyorum” dedi.
Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga ise “Dört yıla yakın bir süredir Afyonkarahisar’da görev yapıyorum. Bu sürem boyunca, sayın bakanımızdan sokaktaki vatandaşımıza kadar herkesten yakın ilgi gördüm. Afyonkarahisar bir idarecinin bir valinin çalışabileceği en güzel ortama sahiptir. Ben 34 yıllık meslek hayatımın en güzel günlerini yaşadım. Bu ortamın sağlanmasında gerek İl Genel Meclisimizin gerekse bürokrat arkadaşlarımın rolü çok büyüktür. Tüm icraatlarımda hiç tereddütsüz ve beni koruyacak bir İl Genel Meclis’in varlığı benim en büyük güvencem oldu. Bürokrat arkadaşlarımız ve gerekse köy hizmetlerinde çalışan işçi arkadaşlarımız kırsal kesimlerle ilgili çok büyük gayretler sarf ettiler. Bu ilde 107 tane belediyemiz kırsal kesimde ve merkezde 394 adet köyümüz var. Bunlara hizmet götürmek son derece meşakkatli bir iş. Siziler de bu meşakkatli işi ziyadesi ile yerine getiriyorsunuz” dedi.
Afyonkarahisar’a hizmet için elinden geleni yapacağını vurgulayan Vali İmga, “Bundan sonra Ankara’da görevimi yapacağım. Bu görev sürem içerisinde Afyonkarahisar için ne gerekirse hizmete hazırım. Sayın başbakanımızın ve bakanımızın da ifade ettiği gibi, biz milletimizin hizmetkarıyız. Afyon için ve ülkemiz için bundan sonra ne gerekirse tüm enerjimi sarf etmeye hazırım. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından İl Genel Meclisi Sinanpaşa üyesi Tevfik Emlek, Vali İmga’ya İmga’nın fotoğrafının bulunduğu bir tabak hediye etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti