Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bundan Sonra Hizmet Odaklı Yatırımlar Gelecek”

AK Partili Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, bundan sonra şehre hizmet odaklı yatırımlar geleceğini bildirdiler. Açıklamada, “Bundan sonra şehrimize gelecek olan yatırımlar hemşehrilerimize hizmet odaklı yatırımlardır. Biz bunların takipçisi olacağız.” dediler

AK Partili Afyonkarahisar Milletvekilleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Ankara’da Belediye Başkanları ve Oda Başkanlarıyla birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile TOKİ Başkanı Ömer Bulut ve Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’ü ziyaret ettiler.

“Bundan Sonra Hizmet Odaklı Yatırımlar Gelecek”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri yaptıkları ortak açıklamada şunları ifade ettiler: “Afyonkarahisar’ın dört bir yanına yapılacak olan yatırımlar ve hizmetler Ankara’da takibimizdedir.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın ve TOKİ’nin yapacağı yatırımların şehrimize kazandırılması açısından oldukça önemli olduğu gibi ziyaretimizde verimli geçmiştir. Bakanlıkla ilgili projeler ile birlikte esnaf oda başkanlarımızın taleplerini hep birlikte ileterek takipçi olacağımızı söyledik. Bundan sonra şehrimize gelecek olan yatırımlar hemşehrilerimize hizmet odaklı yatırımlardır. Biz bunların takipçisi olacağız.”

“Bundan Sonra Hizmet Odaklı Yatırımlar Gelecek”