Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bunlar da ‘Şampiyon Sağlıkçılar’ – Kocatepe Gazetesi

Bunlar da ‘Şampiyon Sağlıkçılar’ – Kocatepe Gazetesi
Bunlar da 'Şampiyon Sağlıkçılar

Katıldıkları turnuvalarda aldıkları derecelerle dikkat çeken sağlık hizmetinde görevli sporcular Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün’ü makamında ziyaret ettiler

Sağlık alanında çalışan ve sporun çeşitli dallarıyla da profesyonel olarak uğraşan pek çok sayıda sağlık çalışanı bulunuyor. Sağlıklı yaşam için sporla uğraşan ve bu uğraşı yaşam tarzı haline getiren sağlıkçılar aldıkları ödüllerle de isimlerinden bahsettiriyorlar. Afyonkarahisar’da farklı spor dallarıyla uğraşarak çeşitli dallarda derece yapmış sporcu sağlık çalışanlarından oluşan grup Halk Sağlığı Müdürü Uz. Dr. Lütfi Akgün’ü makamında ziyaret etti. Halk Sağlığı Müdürü Uz. Dr. Lütfi Akgün kendisini ziyaret eden sporcuları tebrik ederek başarılar diledi. Akgün Halk Sağlığı Kurumu olarak Sağlıklı Yaşam isimli projelerinin üzerinde çalıştıklarını ve ilerleyen zaman içinde bu tür profesyonel anlamda sporla uğraşan sağlık personellerini değerlendireceklerini söyledi.
Ziyaret ekibi içinden Dr. Ozan Turamanlar, Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün’e günün anısı olarak badminton raketi ile topu hediye etti.
Sağlık personellerinin uğraştıkları spor dalları ve elde ettikleri başarılar şu şekilde:
Dr. Ayşe İnkaya ( Halk Sağlığı Müdürlüğü Şube Müdürü) Oryantring Türkiye 2.si
Dr. Derya Ulucanlar (Merkez 7 Nolu Aile Sağlığı Merkezi) +35 yaş Tenis Turnuvası 1.si
Hemşire Gül Sayın ( Merkez 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi) +17 yaş bayanlar Tenis Turnuvası 2.si
Hemşire Rasime Özdemir ( Afyonkarahisar Devlet Hastanesi) Badminton İl Şampiyonasında tek bayanlarda il 1.si, çift bayanlarda il 2.si
Dr. Ozan Turamanlar ( Sinanpaşa Merkez Aile Sağlığı Merkezi) Badminton il Şampiyonasında tek erkeklerde il 3. sü, çift erkeklerde il 1.si (Kocatepe)