Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bunun rövanşı da var” – Kocatepe Gazetesi

AFJET Afyonspor Teknik Direktörü
“Bunun rövanşı da var”

AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Sabahattin Akgün, “Bugüne kadar AFJET Afyonspor çok iyi futbol oynadı. Rakibi baskı altına aldı, ama futbolda şansın da olduğuna inanmalıyız. Bugün şans karşı takımdan yanaydı. Biz şanssızdık, karşı karşıya kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Penaltıyı atsaydık moral motivasyonumuz artacaktı. Dolayısıyla genç çocuklarımız olaydan etkileniyorlar, kolay değil bu iş, ellerinden geldiğince çok efor sarf ettiler. Ama gol biraz şans işi, biraz beceri işi, bugün karşı takım kazandı, ancak bunun rövanşı da var. İnşallah rövanşta biz bayrağı dikeceğiz. Çünkü gerçekten çocuklarımız inanmış vaziyette, inşallah şans bizden yana dönecektir. Bundan sonra da AFJET Afyonspor’a başarılar diliyorum. Allah utandırmasın” dedi.
“OLTAN ANKARA’DA SAHNEYE ÇIKABİLİR”
Oltan’ın sakatlığı ile ilgili sorulan soruya cevap veren Akgül, “Kasığında bir rahatsızlığı var. Riske etmedik, o da riske girmedi. Ama Ankara’da ki maçta sahneye çıkabilir” ifadesine yer verdi.
“TARAFTARIMIZA
 TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ramazan olmasından dolayı tribünleri dolduran taraftarlara teşekkür eden AFJET Afyonspor’un başarılı kanat oyuncusu Tuğay Adamcıl, “Hocamızın dediği gibi şanssız taraftık. Ramazan’dan dolayı bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Oruç tutarak buralara kadar gelip bizleri desteklediler. Ama bu maçın ikinci devresi var. İnşallah orada galip gelerek final oynayacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“İPİ GÖĞÜSLEYEN TARAF BİZ OLACAĞIZ”
Keçiören’i Ankara’da eleyerek finale çıkacaklarını söyleyen AFJET Afyonspor’un başarılı file bekçisi Murat Demir, “Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Bunlar futbolda var, deplasmanda onları yenebilecek gücümüz de var. Bunu da herkes burada gördü. İnşallah finale kalacağımıza ben bütün kalbimle inanıyorum. Buna ağabeylerim, kardeşlerim de inanıyor. İpi göğüsleyen tarafın biz olacağına takım olarak inanıyor ve güveniyoruz“ diye konuştu.