Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burcu Köksal, Meclis’e kayıt yaptırdı

Bu haberin fotoğrafı yok
Burcu Köksal, Meclis'e kayıt yaptırdı

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kaydını yaptırdı. Kayıt işleminin ardından
gazetecilerin sorularını yanıtlayan Köksal, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında yürümeye devam edeceklerini söyledi

7 Haziran’daki genel seçimde milletvekili seçilen, 1 Kasım’daki erken seçimde yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil hakkı elde eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Meclis’e kaydını yaptırdı. Köksal, Afyonkarahisar ve Türkiye için hizmet etmeyi sürdüreceğini belirtti. Kayıt işlemlerinin ardından Milletvekili Köksal’ın rozetini ekip arkadaşlarından Yusuf Demir taktı.
KILIÇDAROĞLU’NA TAM DESTEK
TBMM’de kaydını yaptırdıktan sonra basın mensuplarının “CHP’de 42 eski il başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başarısız olduğunu iddia ederek olağanüstü kurultay istedi sizin bu konudaki görüşünüz nedir” sorusunu yanıtlayan Köksal, Olağanüstü Genel Kurul ile ilgili şu görüşleri aktardı:
“Bizim CHP olarak genel başkan sıkıntımız yok. Basın açıklaması yapan 42 eski il başkanımızın, ben şahsen birçoğunun ne tür bir seçim çalışması içinde olduğunu, partiye ne gibi bir seçim çalışması yaptıklarını merak ediyorum. Çünkü şahsen ben kendi seçim bölgemde veya bana yakın olan seçim bölgelerinde bu il başkanlarından birinin çalışma yaptığını gözlemleyemedim. Onun için tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaması gerekir diye düşünüyorum.”
KURULTAY İSTEYENLER
CHP’YE NE KATKI SAĞLADI
CHP’de Genel Başkan sıkıntısı yaşanmadığını belirten Köksal, “Olağanüstü genel kurul isteyen arkadaşları bu süreçte anlamakta zorlanıyorum. Çünkü bizim CHP olarak genel başkan sıkıntımız yok. Gecesini gündüzüne katarak günde 15-16 saat seçim çalışmasında bulunan bir genel başkanımız, partinin önünü açan, demokrasiyi sağlayan, ön seçim yöntemiyle aday belirleyen, kadın ve genç adaylara pozitif ayrımcılık yapan bir genel başkana sahibiz” dedi.
CHP’NİN PROJELERİ
ÖRNEK ALINDI
1 Kasım’da seçmenin kendilerine anamuhalefet görevi verdiğini dile getiren Köksal, her türlü yanlışlıkların, haksızlıkların karşısında olacaklarını ve mücadele edeceklerini ifade etti. Asgari ücretin artışı ve taşeron işçilerin kadroya alınmasında CHP’nin projelerinin örnek alındığını dile getiren Köksal, bunun kendisini mutlu ettiğini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti