Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burcu’dan Kızılay’a nezaket ziyareti

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu, Türk Kızılay’ı Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar’a nezaket ziyaretinde bulundu

 

Yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette konuşan Türk Kızılay’ı Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar, Şubat ayında yapılan seçimle yeni bir nefesle, yönetim kurulu oluşturduklarını ve bu yönetim kurulunda yer alan üyelerin geçmişte kamu ve STK’larda yaptıkları çalışmalarla etkin kişilerden oluştuğunu söyledi.
“TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNİ KIZILAY ÇATISI ALTINDA TOPLANMAK İSTİYORUZ”
Yönetimde oldukları süre boyunca yaptıkları faaliyetler hakkında da bilgiler veren Okyar, Kızılay’ın sadece kan bağışı ve kurban yardımlarıyla değil aynı zamanda insani yardımlarla da öne çıktığını, yaptıkları çalışmalarında bu yönde olduğunu ve toplumun tüm kesimlerini Kızılay çatısında toplamak istediklerini belirtti. Okyar, daha iyi hizmetler vermek için, Türk Kızılay’ı Afyonkarahisar Şubesi’nin tanınırlığını daha da artırmak ve tüm birimleri ile bir arada etkin hizmet verebilecekleri bir mekanda çalışmak istediklerini bu yönde de çalışmalar yaptıklarını kaydetti.
ORTAK ÇALIŞMALAR YAPILACAK
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Münire Burcu’da Afyonkarahisar’ın manevi konularda, çok duyarlı bin kent olduğunu, bunun bir parçası olarak da Kızılay Afyonkarahisar Şubesinin çalışmalarını gördüğünü ve yaptıkları çalışmaları takdir ettiğini ifade ederek, İl Müdürlüğünün yaptığı iş ve işlevler hakkında da Okyar ve yönetim kurulu üyelerine bilgiler verdi. Ziyarette, ileriki zamanlarda iki kurumun ortak çalışmalarda bulunacağı konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti