Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bütçe taslağı 147 milyon lira

İl Genel Meclisi Ekim
Bütçe taslağı 147 milyon lira

İl Genel Meclisi Ekim ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi yapıldı. Toplantıda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, yeni binada hayırlı hizmetler için çalışacaklarını kaydetti. Sel, “Kasım ayında bütçeyi görüşeceğiz. Geçen yıl 140 milyon liralık bütçemiz vardı. Bu yıl taslak bütçemiz 147 milyon lira. Geçen yıl, bütçemizin yüzde 74’ünü yatırıma ayırdık. Cari harcamaları kıstık. Aynı yolda ilerlemeyi hedefliyoruz” dedi.
Sel, “Eğitim-öğretim yılı açıldı. Hayırlı olsun. Biz yeni binamızda hayırlı hizmetlerimize devam edeceğiz. İlimizde ikili öğretim yapan okullarımızın sorunları vardı. Biz bu okulların sorunlarını çözmeye başladık. Hoca Ahmet Yesevi Okulu’na bina yetmiyordu. İlk etapta bu okulumuzun sorununu çözdük” dedi.
EŞREF BALCI İLE YENER
SEVİM ARASINDAKİ BİR KONU
İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sel, Atatürk İlkokulu’nda yaşanan gelişmelere ilişkin şu açıklamaları yaptı:
“Son günlerde Atatürk İlkokulu Müdürü Eşref Balcı’nın istifası ile ilgili değişik kanallardan arkadaşlar geliyor. Benim ismim bu işin içine nasıl katıldı onu da anlamıyorum. Bana kim gelirse gelsin ilgili daire müdürüne ‘Yardımcı olabilir misiniz’ derim. Yener Sevim bana geldiğinde İl Milli Eğitim Müdürümüz’ü arayıp ‘Yardımcı olabilir misiniz’ dedim. Bu konunun Parti ile ilişkilendirilmesi doğru değildir. Yener Bey’in şahsi konusudur. Bu konuda hem Yener Bey, hem okul müdürümüz hatalı davranmışlardır. Okul müdürü ile görüşmem ve mesaj atmam söz konusu değildir.” >> Murat ARISOY’un Haberi

 

Lavantada ilk ürünler geldi

 

Dinar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ekilen lavanta ilk hasatını verdi. 200 dekarlık Hazine arazisinde dikilen lavanta, esans, yağ ve parfüm üretiminde kullanılacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti