Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bütün mahalleleri AFJET’le ısıtacağım” – Kocatepe Gazetesi

“Bütün mahalleleri AFJET’le ısıtacağım” – Kocatepe Gazetesi
“Bütün mahalleleri AFJET’le ısıtacağım”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Sahipata Mahallesi sakinleri ile buluştu. Davul ve zurnalarla karşılanan Koçak’a, Türk Bayrağı ve mahallenin temsili anahtarı takdim edildi.  
“DAR GELİRLİ AİLELERİN EVLATLARININ DA EN AZ BENİM KADAR İYİ YERLERE GELMELERİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Milletin sorunlarıyla yakından ilgilenen bir belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini ifade eden Koçak, “Değerli hemşerilerim, Allah nasip ederse 31 Mart’ta belediyeyi birlikte devralacağız. Milletimize, mahallemize yakışan, vatandaşımızla kucaklaşan, milletin sesine kulak veren bir belediyeyi birlikte kuracağız. Afyonkarahisar’da yeni bir belediyecilik dönemini başlatacağız. Her konuda yeniliklerle geliyoruz. Sosyal yardımları attıracağız ama bunu insanları belediye önüne, valilik önüne çağırıp da yapmayacağız. Biz belediye olarak vatandaşımızın kartlarına yardımları yükleyerek ihtiyaçları olan ürünleri almalarını sağlayacağız. Bizim için önemli olan halkımızı desteklemek. Okula giden öğrencilerimize ulaşım desteği vererek ailelerin maddi anlamda yükünü azaltacağız. Her mahalleye kreş açarak okul öncesi eğitime destek vereceğiz. Afyonkarahisar’ da ki dar gelirli ailelerimizin evlatlarının da en az benim kadar iyi yerlere gelebilmeleri için çalışacağım ve her zaman arkalarında duracağım.” şeklinde konuştu.
“İMAR PLANLARI KİŞEYE GÖRE DEĞİL, ADA BAZLI YAPILACAK”
Kişilere göre değil kanunlara göre hareket edeceklerinin altını çizen Koçak, “İmar planlarını kişiye göre değil, ada bazlı yapacağız. Her adada jeolojik inceleme, depreme dayanıklılığı neyi öngörüyorsa başından sonuna kadar aynı hakka sahip olacak. Aynı adada olup bir tarafında 5 kat bir tarafında 20 katlı binaların olmasına son vereceğiz.” ifadelerini kullandı.
“BÜTÜN MAHALLELERİMİZİ AFJET’LE ISITACAĞIM”
Koçak yeni kuyular açarak AFJET kullanımını arttıracaklarını belirterek, “Bütün mahallelerimizi en kısa sürede AFJET’le ısıtacağım. Hedefimiz yeni açacağımız kuyularla bütün mahallelerimizi ısıtmak. Hem vatandaşımızın cebine çok büyük tasarruf sağlayacağız. Hem havayı temizlemiş olacağız hem de milli ve yerli. Doğalgazın kullanımını minimuma indireceğiz. Dışa bağımlılığımızı neden arttırıyoruz? Bizim AFJET gibi bir nimetimiz var. Biz bunu yaygınlaştıracağız.” dedi.
“MAHALLELERİMİZİ PARKLARLA DONATACAĞIM”
Havanın, suyun ve çevre temizliğinin kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Koçak, Afyonkarahisar ile ilgili büyük hedef ve ideallerinin olduğunu dile getirerek,“Ben bir doktor olarak çevre temizliği, havanın temizliği, suyun kalitesi ve temizliğine dikkat ederim. Vatandaşımızın yaşayabileceği pırıl pırıl mahalleler inşa edeceğim. Mahallelerimizi parklarla donatacağım. Büyük parklarla ailelerin zevkle vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturacağım.” ifadelerini kullandı.
 “AFYON CAZİBE MERKEZİ OLACAK”
Afyonkarahisar’a vefa borcunu, Türkiye’nin en güzel ve en temiz mahallelerini Afyonkarahisar’a kurarak göstereceğini vurgulayan Koçak, “Milletimizin duasını alacağımız işler yapacağız. Biz hırslarımızı aştık geldik. Milletimize yaşanacak güzel şehirler bırakmak boynumuzun borcu. Afyonkarahisar sadece belediyecilik anlamında değil, yatırım ve cazibe merkezi olarak da adlandırılacak” dedi.
 “VATANDAŞLARA EŞİT VE ADİL HİZMET VERECEĞİZ”
Afyonkarahisar’ı Türkiye çapında örnek bir şehir haline getireceklerini belirten Koçak, “Biz bu milletin birliğinin bütünlüğünün peşindeyiz.  Hangi partiye oy verirse versin her vatandaşımıza eşit, adil hizmet etmeyi taahhüt ediyoruz. Türkiye’nin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var. Cenabı Allah emrediyor: Müslümanlar ancak ve ancak kardeştir. Biz her zaman bunu savunacağız.” dedi.