Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Buyrun cenaze namazına: 1-0 – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Buyrun cenaze namazına: 1-0

Afyonkarahisarspor, Çanakkale Dardanelspor’a da yenilerek ligde kalmak için taraftarlarının içinde yaktığı umut ışığını iyiden iyiye söndürdü. Şimşek, 87’nci dakikada kalesinde gördüğü golle Çanakkale Dardanespor’a da boyun eğdi. Geçen sezonun zirve takımı Afyonkarahisarspor, belkide profesyonel liglerdeki son maçlarına çıkıyor

STAT: 18 Mart
HAKEMLER: Alpaslan Cebe xx, Yusuf Bozdoğan xx, Yunus Taşkın xx
ÇANAKKALE DARDANELSPOR: Volkan Tercan xx, Erhan xx, Oğuzhan xx, (Volkan dk. 61 xx), Onur xx, Yavuz xx, Ömer xx, (İlhan Faruk dk. 82 x), Safa ? (Taner dk. 3 xx), Umut xx, Fatih xx, İlker xx, Hüseyin xx
AFYONKARAHİSARSPOR: Gökhan Ant xx, İlyas xx, Abdullah xx, İsmail xx, Mustafa xx, Umut xx (Ahmet dk. 77 x), Tolga xx, Gökhan Köse xx, İsmail Odabaşı xx, Ayhan xx, Deniz xx (Muhammet dk. 82 x)
GOL: İlhan Faruk (dk. 87) (Çanakkale Dardanelspor)
SARI KARTLAR: Tolga, İsmail (Afyonkarahisarpor), Hüseyin (Çanakkale Dardanelspor)

Afyonkarahisarspor’un, ligde kalma umutları neredeyse tükendi. Dün deplasmanda Çanakkale Dardanelspor karşısında üç puan kovalayan Şimşek son dakikalar oynanırken kalesinde gördüğü golle büyük bir şok yaşadı.
Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’ta oynanan maçta Afyonkarahisarspor, dün Çanakkale Dardanelspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Afyonkarahisarspor’u yıkan gol 87’nci dakikada geldi. Çanakkale’de oynanan maçta iyi bir futbol sergileyen Mor-beyazlılar, başa baş bir mücadele ortaya koydu. Ateş hattından uzaklaşmak isteyen Şimşek kendisi gibi yine alt sıralarda mücadele eden Dardanelspor’a konuk oldu. Müsabakaya galibiyet parolasıyla çıkan Şimşek ne yazık ki bu hedefine ulaşamadı. Afyonkarahisarspor, zorlu randevuda ilk yarıyı 0-0 beraberlikle kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında geliştirdikleri ataklardan sonuç alamayan Afyonkarahisarspor, maçın 87’nci dakikası oynandığı sırada Çanakkale Dardanelspor’un golünü kalesinde gördü. Dardanelspor İlhan Faruk Güler’in golüyle Afyonkarahisarspor karşısında 1-0 öne geçti. Bu golden sonra da maçı çeviremeyen Afyonkarahisarspor deplasmandan puansız döndü. Şimşek, aldığı bu yenilgiyle ligde kalma konusunda umutlarını da yavaş yavaş yitirmeye başladı. (Kocatepe)