Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük Taarruz Savaşı ile Anadolu ebedi yurt haline geldi

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Büyük Taarruz Savaşı ile Anadolu’nun ebedi yurt haline geldiğini söyledi.

CHP Grup Başkanvekili ve

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

BAĞIMSIZLIK MEŞALESİ, BÜYÜK TAARUZ’LA TAÇLANDI

Türkiye’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e vefa borcu olduğunu ifade eden Köksal, “Osmanlı Devleti’ni işgal planları uygulamaya konulduktan sonra Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak yaktığı bağımsızlık meşalesi, Büyük Taarruz’la taçlanmış ve başarıya ulaşmıştır. Büyük Taarruz, Mustafa Kemal Paşa’nın cesareti ve dehasını ortaya koyduğu, Anadolu’nun ebedi yurt hâline gelmesini sağlamlaştıran bir taktik savaşıdır. Türkiye, Atatürk’e vefa borçludur. Biz bu vefa borcumuzu bugün de ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ ilkesiyle hareket ederek ödemeye çalışıyoruz. Milletimizin ve Cumhuriyetimizin çıkarlarını, kendi çıkarlarımızdan üstün görerek, Atatürk ve silah arkadaşlarının kazandığı Büyük Zafer’e, Büyük Zafer’den sonra ülkemizi kalkındırmak için yapılan devrimlere sahip çıkıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Zafer Bayramı’nı kutlarken, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitleri ve gazileriyle Kurtuluş Savaşı’nda canını, kanını vermiş Mustafa Kemal’in tüm silah arkadaşlarını minnetle şükranla anıyorum.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti