Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Büyük Zafer güçlü Türkiye inancını pekiştirsin”

AFSİAD Başkanı Kadir Sayın, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın halk için geçmişin şanlı tarih sayfalarından dersler çıkararak geleceğin yeni ve güçlü Türkiye’sine ulaştıracak feyzi ve inancı pekiştirmesini diledi

AFSİAD Başkanı Kadir Sayın,

Afyonkarahisar Sanayici ve İş insanları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.
Kadir Sayın, 30 Ağustos’un, Aziz Milletim ‘Ortak değerlerimiz’ uğruna birlik ve beraberlik içinde elde ettiği destansı bir zaferin bayrama dönüşmesinin tarihi olduğunu söyledi. Sayın, “30 Ağustos, vatanını savunan bir milletin; onurlu, hür ve bağımsız yaşama bilinciyle kazandığı haklı bir zaferin mazlum milletlere ve tüm insanlığa örnek olmasının yıl dönümüdür. Tarih boyunca esareti hiçbir zaman kabul etmeyen Türk Milleti; birlik beraberlik içerisinde vatan sevgisi ve imanla, topraklarını kanının son damlasına kadar savunmuş, zafere olan inancıyla esarete zorlayan emperyalist güçleri başından defetmiştir. Dünyada eşi benzeri olmayan ecdadımızın çok büyük zorluklarla başarıya ulaştığı bu zafer Türkiye Cumhuriyeti’ni ebedi kılmış, esaret altındaki bütün milletlere örnek teşkil etmiştir. 26 Ağustos 1922 günü Anadolu’nun ve Zafer’in kilidi, şehrimiz Afyonkarahisar’da başlatılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin, 27 Ağustos’ta Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtarılması ve nihayetinde 30 Ağustos’ta büyük zaferle sonuçlanması ile ilelebet payidar kalacak genç Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli atılmıştır.” dedi. Sayın, sözlerini şöyle tamamladı: “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın bizi geçmişin şanlı tarih sayfalarından dersler çıkararak geleceğin yeni ve güçlü Türkiye’sine ulaştıracak feyzi ve inancı pekiştirmesini diliyorum. Bu vesile ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bağımsızlık ve vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”