Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyükçavuşoğlu Yeni Yerinde

1993 yılından bu tarafa otomobil satışı üzerine hizmet veren Büyükçavuşoğlu Otomotiv, yeni yerinde müşterilerine hizmet vermeye başladı

VİDEOYU PAYLAŞ

Afyonkarahisar’da uzun yıllardır hizmet veren Büyükçavuşoğlu Otomotiv yeni yerinde müşterilerini ağırlamaya başladı. Dün Ali Çetinkaya Mahallesi Seyfi Demirsoy Caddesi 13/C adresinde düzenlenen açılış töreni ile Büyükçavuşoğlu Luxury müşterilerine hizmet vermeye başladı. Afyonkarahisar’da 1985 yılından bu tarafa çeşitli iş kollarında hizmet veren Büyükçavuşoğlu, 1993 yılında otomotiv sektörüne girerek sektörde güvenilir bir marka haline geldi. Müşterilerinin taleplerini en iyi şekilde karşılayan firma, 30 yıllık sektör deneyimi ve elde ettiği güvenilirlik ile yeni yerinde de müşteri kabullünüsürdürüyor. Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan dua sonrasında açılış töreni geçildi.Birçok davetlinin katıldığı açılış töreninde kurdeleyi Nevzat Büyükçavuşoğlu, Nihat Büyükçavuşoğlu ve İhsan Büyükçavuşoğlu aile üyeleri ile birlikte kesti. Kurdele kesimi sonrasında davetliler ikram ve canlı müzik eşliğinde yeni mekanı gezme imkanı bulurken, birbirinden güzel otomobil markaları da otomobil tutkunlarının ilgi odağı oldu. Açılışa çok sayıda çiçek ve çelenk gönderilirken, Büyükçavuşoğlu ailesini sevenleri yalnız bırakmadı.

“30 YILLIK TECRÜBEMİZİ YANSITIYORUZ”
Afyonkarahisar’da güvenilir bir marka haline gelmenin büyük mutluluğunu yaşadığını ifade eden Büyükçavuşoğlu Otomotiv sahibi Nevzat Büyükçavuşoğlu;
“1985 yılından beri sürdürdüğümüz ticari faaliyetimizi 1993 yılında otomotiv sektörü ile taçlandırıp bugüne gelirken, değerli Afyonkarahisarlılara ve otomobil severlere oğlum İhsan Büyükçavuşoğlu ile en iyi şekilde hizmet vermeye gayret ediyoruz. 38 yıllık ticari faaliyet, 30 yıllık otomotiv sektöründe elde ettiğimiz tecrübeyi müşterilerimize en iyi şekilde yansıtıyoruz. Afyonkarahisar’da güvenilir bir marka olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yerimizde de BüyükçavuşoğluLuxury olarak müşterilerimizin otomobil, ticari araçlar, SUV, motorsiklet ve karavan gibi taleplerine cevap veriyoruz.” dedi.

Buyukcavusoglu yeni yerinde (7)

Buyukcavusoglu yeni yerinde (5)Buyukcavusoglu yeni yerinde (6)Buyukcavusoglu yeni yerinde (3)Buyukcavusoglu yeni yerinde (4)

 

 

 

 

DİĞER VİDEOLAR