Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyükler arasında 2 Afyonlu – Kocatepe Gazetesi

Büyükler arasında 2 Afyonlu – Kocatepe Gazetesi
Büyükler arasında 2 Afyonlu

İstanbul Sanayi Odası’nın yaptığı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda sıralamada Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren 2 firma da yer almayı başardılar. İTOnun “2’inci Büyük 500” sıralamasında Oruçoğlu Yağ ile Cumhuriyet Sucukları’nın sahibi Afyon Et Entegre firmaları yer aldılar.
İstanbul Sanayi Odası’nın yaptığı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda Afyonkarahisarlı firmalardan Oruçoğlu Yağ, İkinci 500 Kuruluş arasında 225’inci, Afyon Et Entegre de (Cumhuriyet Sucukları), 320’inci sırada yer aldılar.
SERTESER, ORUÇOĞLU YAĞ VE AFYON ET ENTEGRE’Yİ KUTLADI
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İstanbul Sanayi Odası’nın yaptığı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda sıralamada yer alan Oruçoğlu Yağ ve Afyon Et Entegre firmalarını kutladı.
ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, ikinci 500’de yer alan her iki firmayı da kutlayarak başarılarının devamını diledi.
Serteser, “Afyonkarahisar’ın kalkınmasının sürdürülmesinde, ülke çapında üretim yapan ve önemli ölçüde istihdam sağlayan sanayi kuruluşlarımızın önemi büyüktür. İlimizdeki firmalar, üretim ve istihdamın artması için büyük gayret göstermektedir. İstanbul Sanayi Odası’nın İkinci 500 Büyük Kuruluş Araştırması’nda iki firmamızın olması dolayısıyla memnuniyet duyduk. Listedeki her iki firmamızı, firmalarımızın yöneticilerini ve çalışanlarını kutluyor; başarılarının devamını diliyorum.” dedi.