Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çabuk: Büyük İhsaniye için çalışıyoruz

Bu haberin fotoğrafı yok
Çabuk: Büyük İhsaniye için çalışıyoruz

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, 30 Mart 2014 seçimlerinden önce vaatlerinin arasında bulunan “Büyük İhsaniye” projesi doğrultusunda faaliyetlerde bulunduklarını belirtti

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce taahhüt ettiği “Büyük İhsaniye” projesi doğrultusunda çalıştıklarını söyledi. İhsaniye’nin büyüme ve gelişme potansiyeline sahip bir ilçe olduğunu, bu potansiyelin harekete geçmesi hâlinde de gözde bir bölge hâline geleceğini kaydeden Çabuk, “Büyük İhsaniye projemizi eşitlik, şeffaflık, bilimsellik, güvenirlilik ve süreklilik üzerine tesis etmiştik. Bu ilkelerden taviz vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
İlçede jeotermal su araştırmalarının başladığını hatırlatan Çabuk, “Büyük İhsaniye Projemiz’de yer alan tüm başlıklar, düşünülerek halka açıklandı. Her başlık için girişimlerimiz sürüyor. Jeotermal enerji ile ilgili araştırmalar başladı. Reklam panoları, Belediye’nin gelirlerine katkı sağlıyor. Eğitim-öğretim alanında İhsaniye’de atılım yapmak için düğmeye bastık” dedi.
İhsaniye’nin gelişmesinin kültürel gelişimi de beraberinde getireceğini aktaran Çabuk, “Projelerimiz arasında yer alan Çaltepe’de de sona geldik. Çaltepe’yi iyi bir piknik ve mesire alanı hâline getirdik. Üzerinde durduğumuz bir başka proje de Frig Vadisi ile ilgili. O konuda da gelişmeleri vatandaşlarımız ve kamuoyuyla paylaşacağız” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)