Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cafelife ödülleri sahiplerini buldu – Kocatepe Gazetesi

Cafelife ödülleri sahiplerini buldu – Kocatepe Gazetesi
Cafelife ödülleri sahiplerini buldu

Cafelife Dergisi tarafından belirlenen Afyonkarahisar’ın en iyileri Ödül töreni 23 Mart Cumartesi akşamı NG Afyon Otel’de gerçekleştirildi.
“DEMEK Kİ 5 YILDIR DOĞRU YOLDAYIZ”
Gece davetlilerin kırmızı halı üzerinde karşılanıp fotoğraf çekimi ile başladı. Kokteyl akabinde Cafelife Dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Ömer Mazi gecenin açılış konuşmasını yaptı. Geceye katılan tüm konuklara teşekkür eden Mazi, “Kütahya’dan, Banaz’dan gelen dostlarımız var. Afyon’dan dostlarımız var. Beş yıl önce Cafelife çıkarırken bir hayalimiz vardı. Afyon’da yıllardır dergi çıkmamış, çıkanlarda da üç sayıyı geçmemiş. Sayı şehrin plaka sayısını geçmemiş. Biz bir dergi çıkaralım diyerek yola çıktık. Dergiyi çıkarırken aileler ve kadınlar ön plandaydı. Yerel gazeteler daha çok politikacılar ve bürokrat kesimi ağırlıklı haberler kullanıyorlar. Biz ise şehrin her kesimini özellikle iş kadınları, çalışan, üreten kadınları ön plana çıkartmak için yola çıkmıştık. Beş yıl oldu. Demek ki herhalde doğru yoldayız.” dedi.
“ÖDÜL TÖRENİ ÜÇ YILDIR YAPILIYOR”
Amacın sadece Afyonkarahisar’da bir dergi çıkarmak olmadığını belirten Mazi şöyle konuştu: “Bizim amacımız Afyon’da sadece dergi çıkarmak değildi. Dergi ile birlikte şehrin kültür, sosyal ve sanat hayatına ne gibi katkılar sunabiliriz? Neler yapabiliriz diye düşündük. 25 yıllık gazeteciyim. Sabah ve Hürriyet gazetelerinde çalıştım. Oradaki bilgi birikimimizi Afyon’a nasıl yansıtırız, Afyon’da neler yapabileceğimizi planlayıp düşünerek yola çıktık. Cafelife ödülleri böyle ortaya çıktı. Üç yıldır yapıyoruz. Şehrin farklı kesimlerinden insanlarının bir önceki sene neler yaptıklarına bakarak değerlendirmeler yapıyoruz. İki yıldır Uşak, Kütahya ve Eskişehir’den de ödüllendiriyoruz. Bir taraftan da kültürel aktiviteler anlamda tiyatro oyunları organize ediyoruz.” diye konuştu.
Mazi, Kral Midas şovu ile büyük alkış topladı.
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede Ana Sponsor ödülüne Hatice Öztürk, Yılın Özel ödülüne Habip Akalın, Yılın Mucidi Tarkan Şahin, Yılın Sanat Ödülüne Ahmet Taşpınar layık görüldü. Yılın Turizm Adamı Cenker Yılmaz, Yılım Sivil Toplum Kuruluşları Afyonkarahisar Gül Anneler Derneği, Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı olarak açıklandı. Yılın en şık adamı ve en şık kadını seyircilerin alkışları ile oylandı. Gecenin En Şık Adamı Erdinç Duygulu, En Şık Kadını ise Dr. Büşra Seçen seçildi. Jüri Özel Ödülünü Op. Dr. Erdinç Naseri, Yılın Turizm Tesisleri Kütahya Gülümser Hatun Tesisi, NG Afyon Otel, Yılın Onur Ödülü Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka, Yılın Markası Avşar Maden Suyu, Yılın Belediye Başkanları Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl seçildi. Yılın Spor Adamı Hüseyin Çetinbaş, Yılın Adamı Tamer Kayışoğlu, Yaşam Boyu Başarı Kütahyalı Yazar Gülten Dayıoğlu, Yılın markası Keremika, Yılın Sağlık Kuruluşu Özel Park Hayat Hastanesi, Yılın Yatırımı Dr. Fatih Öğüç Fertillife Hastanesi, Yılın Yatırımı Hilton Hotel, Yılın İşadamı Ahmet Kolaylı olarak belirlendi. Gece toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi