Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cafelıfe ödülleri verildi – Kocatepe Gazetesi

Toprak İnşaat CafeLıfe 2016
Cafelıfe ödülleri verildi

Toprak İnşaat CafeLıfe 2016 Ödülleri 21 dalda verildi. Ödül töreni kırmızı halıda fotoğraf çekimi ve kokteyl ile başladı. Tören kapsamında CAKA öğrencileri tarafından müzik dinletisi sunuldu.
İKİ YILDA 21 SAYI
Törenin açılış konuşmasını Cafelife Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Mazi yaptı. Afyonkarahisar’da farklı bir şey yapmayı amaçladığını belirten Mazi; “Meslek hayatımda 25 yılı geride bıraktım.  Gazetecilikte birçok işe imza attım. Zor ve iyi günlerim oldu. Ustalık dönemine geldiğimi düşünüyorum. Bu nedenle Cafelife’ı ustalık eserim olarak değerlendiriyorum. Afyonkarahisar’da gazeteler genelde siyaset ve iş dünyasını ele alıyor. Biz de farklılık için daha çok aile yaşamı, spor ve magazin ağırlıklı bir dergi hazırlayalım istedik. İki yılda 21. sayıya ulaştık. En uzun soluklu dergi oldu. Bu başarıyı böyle bir ödül töreniyle taçlandırmak istedik” dedi. Afyonkarahisarlı iş kadınlarından oluşan 12 kişilik jüri tarafından belirlenen isimlere ödülleri verildi. İlk olarak Helvacıoğlu Mermer, Toprak İnşaat, Av. Emre Çınar,  NG Afyon Hotel’e sponsor ödülleri verildi.
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
En başarılı sağlık kuruluşu olarak belirlenen Afyon Devlet Hastanesine ödülü daha sonra teslim edilecek. En başarılı kuaför alanında Elit Kuaför, En Başarılı Kafe dalında Gülyurt, Ern Şık Kadın kategorisinde Av. Nihan Filizatan, En Başarılı AVM dalında Park Afyon, En Başarılı Akademisyen dalında İsmail Hakkı Sarpün, Uğur Türkmen, En Başarılı Belde Belediye Başkanı dalında Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, En Başarılı Sivil Toplum Örgütü dalında AKUT, Sanat Ödülleri dalında İbrahim Alimoğlu, Hüseyin Başkadem, Ali Çakalgöz, Cihat Aşkın, En Başarılı Marka dalında Avşar Emaye, Yaşam Boyu Başarı dalında Nihal Ayengin, En Başarılı İş Kadını  dalında Tülin Helvacıoğlu, En Başarılı Yatırım dalında Avşar Madensuyu, Spor ödülleri alanında Afyon Belediyesi Basket ve Voleybol dalında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Milli Koşucu Burcu Büyükbezgin, Fenerbahçeli Futbolcu Alper Potuk, En Başarılı İşadamı dalında Melih Yurter, En Başarılı Turizm Tesisi dalında NG Afyon Otel, En Başarılı Gelecek Vaad Eden Genç İşadamı dalında Tarık Demirel, En Başarılı Turizm Adamı NG Afyon Genel Müdürü Cenker Yılmaz, En Başarılı Belediye Başkanı dalında Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Yılın Özel Ödülüne ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, Avşar Emaye’den Raşit Tabak, Şule Özürün Bendler, Avşar Madensuyundan Tarık Demirel, Yılın Onur Ödülüne ise Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım layık görüldü. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti