Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çağatay Ulusoy Nerede Eğitim Aldı?

Oyuncu ve model olan Çağatay Ulusoy hayran kitlesi tarafından hayatı en çok araştırılanlar arasında yer almaktadır. Peki, Çağatay Ulusoy Kimdir? Çağatay Ulusoy nerede eğitim aldı?

Oyuncu ve model olan

Ünlü bir markanın reklam yüzü olan ve oyunculuk alanında oldukça başarılı performansalar sergileyen Çağatay Ulusoy’un hayatını sizin için derledik. Peki, Çağatay Ulusoy nerede eğitim aldı?

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

1990 yılında doğan Çağatay Ulusoy model ve oyuncudur. Ünlü oyuncu Ulusoy annesi tarafından Boşnak kökenli olurken babası tarafından ise Bulgaristan göçmeni bir aileden gelmektedir. 2010 yılında katıldığı Best Model of Turkey adlı yarışma programında birinci olmuştur. Oyunculuk eğitimini ise Ayla Algan’dan almıştır. İlk oyunculuk kariyerine 2011 tarihinde ‘’Show TV’’ yayımlanan ‘’Adını Feriha Koydum’’ adlı dizisinde ‘’Emir Sarrafoğlu’’ karakteri ile başlamıştır. Ünlü oyuncu Ulusoy, İlk oyunculuğunda başarılı performanslar sergilemiştir.

ÇAĞATAY ULUSOY NEREDE EĞİTİM ALDI?

Yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümünde tamamlayan model, oyuncu Çağatay Ulusoy, genç yaşına rağmen yeteneği, başarıları ile göz dolduran oyuncular arasında yer almaktadır.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti