Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CAKA Tangolar ve Valsler konseri düzenlendi

CAKA Tangolar ve Valsler konseri düzenlendi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çocuk ve Gençlik / Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları (CAKA) Orkestrasının hazırladığı “Tangolar ve Valsler” temalı konser, AKÜ Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirildi

 

Filiz Yıldız ve Gülşah Tazegül’ün hazırladığı konserde seslendirilen eserlerin orkestrasyonları Prof. Dr. Uğur Türkmen tarafından yapılırken; Davulda Aras Ercan, Klavyede Sergen Sağdıç, Piyanoda Fakı Can Yürük, Klarnette Erman Saydam, Solistlikte ise Ali Çetinkaya, Yunus Emre Uğur, Nihan Öztürk, Ümit Öztürk ve Gülşah Tazegül orkestraya eşlik etti.
Konserin sonunda konuşma yapan Filiz Yıldız ve Gülşah Tazegül, kurulduğu günden bu yana desteklerini esirgemeyen AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a, iş insanı İbrahim Alimoğlu’na, AKÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Çağhan Adar’a ve orkestranın kuruculuğunu yapan ve desteğini sürdüren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen’e teşekkürlerini sundular.
Veliler tarafından emeklerinden dolayı Prof. Dr. Uğur Türkmen ve Prof. Dr. Emel Funda Türkmen’e plaket, solistlere ise çiçek takdim edildi. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

CAKA HAKKINDA
CAKA birlikteliği, 2013 yılında Prof. Dr. Uğur Türkmen başkanlığında kurulan Afyon CAKA öğrencilerinden oluşmaktadır. 2016 yılından itibaren orkestra olarak konserler vermeye başlamış ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası adıyla çalışmalarına devam etmiştir. Her yıl bir tema belirlenerek konser veren orkestra, bu güne kadar Senfonik Pop, Film Müzikleri, Senfonik Rock, Senfonik Türküler temalı konserler gerçekleştirmiştir.