Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çakma anket firmalarıyla içimize sızan hainlere ders verdik”

MHP İl Başkanı Ahmet

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, bir ay önceki genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde çakma anket firmalarıyla içlerine sızdıklarını belirttiği hainlere ders verdiklerini söyleyerek ülkücülere destekleri için teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programında partililer biraraya geldi. Programa; MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Milletvekili adayları Yücel Genç, Av. Mehmet Emre Demiral, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, İGM MHP Üyesi Ahmet Zeki Ertürk, ilçe başkanları, belde başkanları, Belediye Başkanları ve partililer katıldılar.

“İÇİMİZE SIZAN HAİNLERE DERS VERDİK”

Programda konuşan MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, gururlu, şerefli, haysiyetli, MHP’nin çok değerli üyeleriyle birlikte bir Kurban Bayramına daha ulaştıran Allah’a hamd ettiğini söyledi. Kahveci, “Bizler ülküdaşlarımızla beraber yol yürümekten, onurlu ve gururlu yaşamaktan çok mutluyuz. Bir ay önceki seçimlerde şerefiyle, haysiyetiyle bizimle beraber yol yürüyen, bizi destekleyen ve bizim Türkiye’deki çakma anket firmalarına, içimize sızan hainlere büyük bir ders veren yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun ki sizler bizlerin yüzümüzün akı oldunuz. Birlikte beraber çalıştık. Bayramlaşmalar, bayramlar, kardeşliği, paylaşmayı hatırlatır. Ülküdaşlarımla birlikte bu davanın içinde birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Milletvekilimiz ve MYK Üyemiz Sayın Mehmet Taytak’ı tekrar dava arkadaşlarımızla birlikte çalışarak vekil çıkarttık. İçimize sızmış olan hainler ve dışımızda MHP’nin tökezlemesini bekleyen hainlerin hepsine bir ders vermiş olduk. Bu bayramda aramızda olup milliyetçi, ülkücü harekete destek veren, bayramlarda bizimle bir aile olduğunu ispatlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ailenizle birlikte huzurlu, mutlu bayramlar diliyorum.” dedi.

KUTU: Ülkücülerden birlik beraberlik vurgusu

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Kurban Bayramı öncesi tatsızlık yaşayıp konuyu çözdüklerini belirttiği Ahmet Zeki Ertürk ve Osman Demir ile bayramlaşma programında özel olarak kucaklaştı.

“TATSIZLIĞI AŞTIK BİR VE BERABERİZ”

Ahmet Kahveci, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Malumdur bayramlarda küsler barışır. Bu büyüklerimizden öğrendiğimiz ve bizim de uyduğumuz bir kuraldır. Şimdi aramızda benim kırdığım ve üzdüğüm iki kişi var. Birisi Sayın Osman Demir diğeri de Ahmet Zeki Ertürk beyefendilerdir. Her iki ağabeyimi de yanıma davet ediyorum. Kendileri yaş olarak benden büyükler. Ama bir il başkanı olarak kendilerini yanıma davet ediyorum. Aslında küslükten ziyade üçümüzün arasında geçen bir tatsızlık yaşandı. Küs değiliz ama Kurban Bayramı vesilesiyle biraraya gelmişken bir ve beraber olduğumuzu paylaşmakta fayda görüyorum. Mevlam bir dahaki bayrama eksiksiz ulaştırmayı nasip etsin. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

“KONUYU ÇÖZDÜK BİRLİK GÖRÜNTÜSÜ VERMEKTEN ONUR DUYARIZ”

MHP İl eski Başkanı İGM Merkez Üyesi Ahmet Zeki Ertürk, MHP’nin mevcut İl Başkanı Ahmet Kahveci ve Osman Demir’le üçünün arasında küçük bir tatsızlık yaşandığını konun tatlıya bağlandığını söyledi. Ertürk, “Sayın Başkanımız bayramlaşma programında talimat olarak bizleri yanına davet etti. Ama biz zaten gereğini önceden kendi aramızda yapmıştık Bayramın ruhuna mütrik insanlarız. Bir davaya gönül vermiş insanlarız. Elbette ki aramızda ufak tefek yanlış anlamalardan kaynaklanan kırgınlıklar olabilir. Biz onu çözdük. Ama ülküdaşlarımızın huzurunda tekrar bu görüntüyü vermekten de onur duyarız.” diye konuştu. >> Hayriye CANER’in Haberi

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti