Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çalışmalar sağlıklı su için – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Çalışmalar sağlıklı su için

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılanaçıklamada Belediye’nin yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarının hız kesmeden sürdüğübildirildi. Çalışmalar kapsamında Dervişpaşa Mahallesi ile Dumlupınar Mahallesi 2. Etapta bulunan içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları devam ediyor

Belediye’den yapılan açıklamaya göre; Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın mahallelerde başlattığı komp-le alt ve üst yapı seferberliği kentin dört bir yanında sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Dumlupınar ve Dervişpaşa Mahallelerinde başlatılan içme suyu hatları ikinci etap çalışmaları süratle devam ediyor. Söz konusu mahallelerde ekonomik ömrünü tamamlamış olan pik ve asbest borular, HDPE 100 borularla yenilenirken eskimiş borular ise iptal ediliyor. Yeni döşenen ana şebeke hattına tüm abone hatları yeni bağlantı yapılarak, vatandaşların bina abone boruları da yenilenecek.
Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Dervişpaşa ve Dumlupınar Mahalleleri’nde ikamet eden vatandaşlar artık paslanmış ve çürümüş borulardan su içmeyecek. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti