Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çalışmaların takipçisi olacağız” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Çalışmaların takipçisi olacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kaydını yaptırdı. Parsak, Afyonkarahisar’a yapılan yatırımların takipçisi olacaklarını söyledi

1 Kasım seçimlerinin ardından yeniden Afyonkarahisar Milletvekili seçilen Mehmet Parsak TBMM’ye kaydını yaptırdı. Afyonkarahisar halkına teşekkür eden Parsak, “Halkımız bir tercih yapmıştır. Bizler yeniden Afyonkarahisar’ı temsil edeceğimiz için mutluyuz. Bize oy veren hemşehrilerimize layık olmak için gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
MHP, TÜRK
MİLLETİ’NİN OMURGASI
MHP’nin bugüne kadar milletine asla yalan söylemediğinin altını çizen Parsak, “Sırf fazla oy almak için Türk Milleti’ne yalan söylemedik. Bundan sonra da oy kaygısı taşımadan yalnızca gerçekleri söylemeye devam edeceğiz. MHP Türk Milleti’nin omurgasını oluşturuyor. Her ne olursa olsun yalnız doğrunun yanında yer almaya devam edeceğiz” diye konuştu.
HALKIN REFAHI İÇİN MÜCADELE
Hükümetin yakın zamanda kurulacağını söyleyen Parsak, “Afyonkarahisar’a yapılacak olan yatırımların, çalışmaların her zaman takipçisi olacağız. Halkımızın yararına olan her şeyde bizlerde gereken desteği vereceğiz. Sen-ben kavgası içine girmeden halkımızın refahı ve huzuru için mücadelemiz sürecektir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)