Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale Zaferi Büyük Bir Kahramanlık Destanıdır”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Zeybek, “Büyük kahramanlık destanlarından biri olan ve savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 109’ncu yıl dönümünü kutlamanın sevincini ve onurunu yaşıyor, aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

“ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA TARİHİNDE DÖNÜM NOKTASIDIR”

Başkan Zeybek, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tarihte eşine az rastlanan en büyük kahramanlık destanlarından biri olan ve savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 109’ncu yıl dönümünü kutlamanın sevincini ve onurunu yaşıyoruz. Çanakkale Zaferi, dünya tarihinde bir dönüm noktası olmuş, tarihin akışı üzerinde Türk Milleti belirleyici bir rol oynamıştır. Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasına zemin hazırlayan bir azmin mücadelesidir. Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin kaderini ve dünya tarihinin seyrini değiştiren, dünyada eşi benzeri olmayan bir kahramanlık destanıdır. Çanakkale’de ortaya konulan bu sarsılmaz vatan sevgisi, bu millet olma bilinci en büyük zenginliğimiz, en büyük gücümüzdür. Çanakkale ruhu göstermiştir ki, dünyada bu milletin var oluş iradesini kıracak hiçbir güç yoktur. Geçmişte olduğu gibi ülkemiz yine içinde bulunduğu tüm zorlukları, yaşanan acı olayları birlik ve beraberlik ile atlatacaktır. Mukaddes vatanımızın korunması için canını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacak; emanetlerine onurla sahip çıkacağız.”

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ VE KAHRAMAN GAZİLERİMİZİ ŞÜKRANLA ANIYORUM”

Başkan Zeybek, mesajını şu ifadelerle tamamladı: “Ülkemizin istiklali için aziz canlarını seve seve feda eden kahramanlarımızın aileleri, yani sizler bizlere birer emanetsiniz. Aziz Türk milletimizin kalbinde ve toplumsal hafızasında müstesna bir yeri olan şehitlerimiz, kalbimizde, gazilerimiz ise başımızın üstündedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakların bize yurt olmasını, yurt olarak kalmasını sağlayan tüm aziz şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti