Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çankaya yeniden Başkan – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ziraat Odası’nın olağan
Çankaya yeniden Başkan

Afyonkarahisar Ziraat Odası’nın olağan seçimli genel kurul toplantısı 2 Şubat Cumartesi günü İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı salonunda yapıldı.
Genel kurul Başkanlık Divanı Şükrü Balık’ın Başkanlığında oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya konuşma yaptı. 1 Şubat 2015 tarihinde Oda Meclisi içerisinden seçildiğini söyleyen Çankaya, “Göreve başladığım güden itibaren yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte 2015 ve 2018 yıllarında ki faaliyetlerimizde her zaman odamızın ve üyelerimizin menfaatlerini gözettik. Çiftçimize iyi hizmet verebilmek tek amacımız olmuştur. Genel kurul toplantımıza katılan tüm üyelerimize şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” dedi.
Kurul raporlarının tek tek okunarak oybirliği ile ibra edilmesi akabinde seçime geçildi. Seçim sonucu sandıktan çıkan 104 oyu alan Ahmet Çankaya ve listesi tekrar göreve seçildi. Sandıktan geçersiz oy çıkmadı.
Afyonkarahisar Ziraat Odası Meclis Üyeliklerine; Ahmet Çankaya, Tahsin Ünver, Mahmut Dora, Ahmet Kaya, Mustafa Kızılbeyli, Süleyman Türkyılmaz, Murat Uslu, Ahmet Çifteci, Mehmet Koçkan, Emin Söğüt, Yakup Açıkgöz, Hayati Bozkurt, Şakir Çeşme, Celalettin Durmuş, İbrahim Aybey, Nusret Karayel, Hüseyin Olgun, Tahsin Akçer, Ahmet Arslan, Ahmet Tanış, Mustafa Balkır seçildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi