Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çankırı’da Bir Aile Yok Oldu! Çankırı, Bingöl ve Giresun’daki Trafik Kazalarında 8 Kişi Hayatını Kaybetti – Çok Sayıda Yaralı Var

Yurtta trafik kazaları can almaya devam ediyor. Çankırı, Bingöl ve Giresun’daki trafik kazalarında 8 kişi hayatını kaybetti, aileler yıkıldı, çok sayıda yaralı var.

Yurtta trafik kazaları can

Trafik kazaları yurdun dört bir yanında can almaya devam ediyor. Çankırı, Bingöl ve Giresun’daki trafik kazalarında 8 kişi öldü, yaralıların olduğu bildirildi. Son günlerde tırların neden olduğu korkunç kazaların sayısında artış kaydediliyor. Bu noktada Çankırı’da korkunç bir kaza yaşandı. İstanbul-Samsun kara yolunda, Çerkeş ilçesi-Göynükçukuru Köyü mevkiinde yolda ilerleyen S.N. yönetimindeki tır, kontrolünü kaybederek arıza yaptığı için sağda duran otomobilin üzerine devrildi. Talihsiz kazada bir aile yok oldu.

 

ÇANKIRI’DA BİR AİLE YOK OLDU

 

Kazada otomobilde bulunan Mehmet Adem ile babası Abdurrahman Adem, annesi Tokezban Adem ve kız kardeşi Yurdagül Davan feci şekilde can verdi. Aynı aileden dört kişi hayatını kaybederken kaza yerinin yakınındaki 2’si Trafik Denetlemeden toplam 3 kişinin de yaralandığı belirtildi. Yoldan geçenlerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polislerin de aracın yanında bulunduğu sırada bu korkunç kazanın gerçekleşmesi daha fazla can kaybına yol açan bir felakete neden olabilirdi. Tırı kullanan ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan S.N.’nin yabancı uyruklu olduğu kaydedildi.

 

Olayın ardından Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, “Yaralılardan 2’si polis memuru arkadaşımız, Karabük’te tedavi altındalar. Olay yerinde savcımız, emniyetimiz, jandarmamız ve diğer görevliler incelemelerini yapıyor. Trafiği çok şükür, kontrollü olarak açtık şu anda, araç seyri devam ediyor. İncelemeler bittikten sonra daha ayrıntılı bilgi vereceğiz” dedi.

Çankırı’da Bir Aile Yok Oldu! Çankırı, Bingöl ve Giresun’daki Trafik Kazalarında 8 Kişi Hayatını Kaybetti - Çok Sayıda Yaralı Var

BİNGÖL’DEKİ TRAFİK KAZASINDA 3 ÖLÜ, 4 YARALI

 

Bingöl’de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. Yaralıların Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldığı bildirildi. Kaza, Elazığ-Bingöl kara yolunun Direkli köyü mevkiinde bir otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucunda meydana geldi. Feci kazanın ardından kara yolu enkaz yığınları ile kaplanırken bölgeye itfaiye, jandarma, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Çankırı’da Bir Aile Yok Oldu! Çankırı, Bingöl ve Giresun’daki Trafik Kazalarında 8 Kişi Hayatını Kaybetti - Çok Sayıda Yaralı Var

ÜST GEÇİDİN AYAĞINA ÇARPTI EŞİ VEFAT ETTİ

 

Giresun’dan Trabzon’a gitmekte olan İlyas Kır yönetimindeki 41 DE 024 plakalı araç, sürücünün hakimiyetini kaybetmesi üzerine üst geçit ayağına çarptı. Talihsiz kazada İlyas Kır’ın eşi Güllü Kır hayatını kaybetti. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucunda araçtan çıkarılan otomobil sürücüsü İlyas Kır ile Mehmet Kır ise ağır yaralı olarak Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Öte yandan Erzurum’da 6 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Tortum Yolu Caddesi’ndeki kazada 7 kişi yaralandı.

Elazığ’da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı, yolda yürümekte olan 2 kişi ile birlikte 4 kişi kazadan yaralı olarak kurtuldu.